Valentino dienos dovana, kuri iš tiesų maloniai nustebins

Šiandieninis gyvenimo tempas – išties intensyvus. Skubame praktiškai visur: darbe, po darbo, kelyje, atostogaudami ir netgi asmeniniuose santykiuose. Tuo tarpu dviejų žmonių ryšį, meilę, ar ši tikra, visiškai be jokios skubos patikrina laikas.

Artėjanti šv. Valentino diena – dar viena puiki proga kuo nors netikėtai pradžiuginti, nustebinti savo mylimąjį. Ieškantiems ypatingos staigmenos, specialistai pataria neskubėti.

Retas kuris mūsų nesame girdėję seno, bet teisingo pasakymo – skubos darbą velniai gaudo. Kai ką nors darome skubėdami, dažniausiai būname neatidūs, nepastabūs, padarome klaidų. Savaime suprantama mylimas žmogus už paskubomis išrinktą, neapgalvotą, bet kokią dovaną jūsų neprikals prie kryžiaus, tačiau vargu ar staigmena džiaugsis nuoširdžiai, o gauto daikto vėliau nenukiš kur nors toliau.

Gamintojo nuotr.

„Renkant dovaną, ruošiant staigmeną, svarbiausia pagalvoti, ar ji išties patiks tam, kam yra skirta. Valentino dienos dovanas daugelis vis dar renkasi šabloniškai – prekybos centrų lentynose ieško širdelėmis margintų atviručių, puodelių, marškinėlių, minkštų žaisliukų ir kitokių mažmožių. Žinoma, šie daiktai nėra blogi patys savaime, tačiau jie vienodi, niekuo neišsiskiriantys, - teigia unikalią paslaugą, leidžiančią labai greitai ir patogiai susikurti ypatingas personalizuotas dovanas bei suvenyrus su norimomis nuotraukomis įvairioms progoms, siūlančios įmonės „Printagrama", prekės ženklo „Printmemo" vadovas. – Mylimas asmuo greičiausiai kur kas labiau džiaugsis ne dar vienu standartiniu niekučiu, o pagalve, šokolado plytele, taip pat magnetuku, drobe ar įrėmintu plakatu su įsimintiniausiomis, įspūdingiausiomis ar gražiausiomis jo ir antrosios pusės akimirkomis. Nes tai kitokie, individualūs daiktai, rodantys, kad juos dovanojantis žmogus galvojo būtent apie savo mylimąjį". Pašnekovas priduria, kad tai tik dalis daiktų, ant kurių klientams siūlo atspausdinti pageidaujamas nuotraukas.

Gamintojo nuotr.

Kodėl verta rinktis būtent įmonę „Printagrama"? Juk panašias paslaugas teikiančias įmonių šiandien – ne viena. „Todėl kad esame vieninteliai tokie, kurie siūlome labai paprastu būdu patiems išsirinkti norimas nuotraukas tiesiai iš „Instagram" arba „Facebook" paskyros ir įkelti į mūsų sukurtą platformą. Nebereikia nuotraukų įrašinėti į jokias laikmenas, atskirai kažkur nešti, siųsti, juolab kad eilinis minėtų socialinių tinklų vartotojas nelabai pats ir gali tiesiogiai atsispausdinti norimą nuotrauką, nes reikia mokėti tinkamai išsaugoti norimą kadrą, - pasakoja. - Be to, pas mus pasirinkto daikto užsakymo procesas yra labai smagus, paprastas ir greitas. Žmogus gali pats komponuoti, dėlioti norimas nuotraukas. Galima sakyti, jis asmeniškai dalyvauja dovanos kūrime. O tai dovanai suteikia dar daugiau šilumos ir meilės".

Gamintojo nuotr.

Prekės ženklo „Printmemo" vadovas teigia, kad produktų pasiūlą artimiausiu metu ketina plėsti, mat vis daugiau klientų teiraujasi dėl galimybės pasigaminti personalizuotą kalendorių, kitokių daiktų.

Įmonė savo paslaugas siūlo ne tik lietuviams, bet ir lenkams bei latviams. Netrukus ketinama žengti ir į kitas Europos šalis, tačiau jau dabar galima užsisakyti prekių pristatymą visoje Europoje. Kartu su įmonės plėtra vyksta ir daugiau pokyčių: atsinaujina įmonės internetinis puslapis, o prekės visoje Lietuvoje pristatomos nemokamai.

Daugiau informacijos www.printmemo.lt

Užsakymo nr.: PT_73485442

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis