Išsigandusi mama perspėja kitus: mano dukters vos nepasmaugė

Moteris, kurios duktė vos neužduso, nuėjusi miegoti su kombinezonu su užtrauktu, įspėja apie galimus pavojus.

Katie Price papasakojo nutikimą socialiniame tinklalapyje „Facebook", juo pasidalino daugiau kaip 30 000 lankytojų.

Tėvai, kurie guldote vaikus su miegoti su užtrauktuku užsegamais kombinezonais, nedarykite šito, neguldykite vaikų į lovą su kombinezonais, – rašė K. Price. – Labai džiaugiuosi, kad Sophie prieš valandą sugalvojo įlipti pas mane į lovą, priešingu atveju nežinau, kas galėjo atsitikti."


K. Price duktė miegojo su rožiniu kombinezonu, užsegamu užtrauktuku. Moteris savo feisbuko paskyroje papasakojo, kad duktė staiga nutilo, paskui išleido keistą garsą. Atsisukusi ji pamatė, kad duktė dūsta – užtrauktukas pasislinko labai arti gerklės ir trukdė kvėpuoti, mergaitė negalėjo nė pagalbos paprašyti, nes duso.



Vėliau K. Price parašė išsamesnį komentarą, kaip viskas įvyko. „Noriu paaiškinti, kaip tai atsitiko – duktė sujudėjo, kombinezonas pasikėlė aukštyn, užveržė kaklą, kadangi užtrauktukas buvo užtrauktas, ji negalėjo atlaisvinti kombinezono, jai užspaudė kvėpavimo takus, praktiškai užsmaugė, – rašė sunerimusi motina. – Užtrauktukai kombinezonuose tuo ir pavojingi. Tik norėjau įspėti tėvus, kurie nežino, kokie pavojai tyko."


Moteris sulaukė ir kritiškų komentarų, kuriuose internautai sako, jog neatsakinga kūdikius rengti kombinezonais su užtrauktukais. Tuomet K. Price paaiškino, jog jos duktė yra trejų metų, nebe kūdikis. Ji paneigė prielaidą, kad taip galėjo nutikti, nes kombinezonas buvo per mažas vaikui ir todėl smaugė kakliuką. Pasak moters, jis buvo tinkamo dydžio. K. Price mano, kad visai nesvarbu, koks yra kombinezono gamintojas, šiuo atveju ji norėjo pabrėžti patį faktą, kad kombinezonai su užtrauktukais gali sukelti grėsmę, kaip nutiko jos mažylei.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis