Žurnalas TAVO VAIKAS švenčia 25-erių metų gimtadienį

Sausio mėnesio pabaigoje prekyboje pasirodantis vasario mėnesio žurnalas TAVO VAIKAS (2017, Nr.2) yra ypatingas. Prieš dvidešimt penkerius metus pasirodęs tuomet pirmasis periodinis leidinys tėvams lyderio poziciją išlaiko ir šiandien. Apie 25 metų žurnalo jubiliejų, jo įkūrimo istoriją bei šiandieną pasakoja vyriausioji redaktorė.

1992 m. vasarį pasirodė pirmas žurnalo numeris jauniems tėvams ar besiruošiantiems jais tapti.

Praėjo 25-eri metai, tačiau žurnalas išlaikė lyderio pozicijas. Naujausiais TNS duomenimis, tai populiariausias žurnalas tėvams Lietuvoje ir vienas sparčiausiai augančių prekės ženklo „Tavo vaikas" informacijos kanalų, kuris sieja žurnalą, portalą tavovaikas.lt ir feisbuko bendruomenę.

Tavo vaikas" žurnalų tėvams rinkoje ilgai karaliavo vienas. Pirmieji konkurentai pasirodė bene po septynerių ar aštuonerių metų.

Pirmasis žurnalo TAVO VAIKO numeris išėjo 1992 metais vasario mėnesį.
Žurnalas "Tavo vaikas"

Pirmasis „Tavo vaiko" numeris išėjo vos 32 p. Iš pradžių žurnalas buvo leidžiamas kas ketvirtį. Dabar žurnalo apimtis siekia jau ir 140 p. (2016 m. gruodžio numeris) ir jis leidžiamas kas mėnesį, jį skaito ne tik jauni tėvai ar besiruošiantieji jais tapti, bet ir jau vaikus paauginusieji, taip pat močiutės, darželio auklėtojos, mokytojai.

Žurnalo TAVO VAIKAS viršelių galerija: nuo 1992 -ųjų iki šiandien.
Žurnalas "Tavo vaikas"

„Tavo vaikas" jau išaugino vieną kartą. Dabar žurnalą skaito mamos, vaikystėje varčiusios šį žurnalą, kurį tada prenumeruodavo jų mamos. Per 25-erius metus žurnalas „Tavo vaikas" keitėsi, tačiau svarbiausias jo principas išliko tas pats – naujausi įvairių sričių tyrimų moksliniai duomenys ir patikima informacija, kurią pateikia garsiausi ir geriausi šalies savo srities specialistai. Tariame nuoširdų ačiū jiems ir mūsų skaitytojams, be kurių nebūtų ir žurnalo", – sako žurnalo „Tavo vaikas" vyr. redaktorė Gitana Šeštokienė.

Naujausio, vasario mėnesio, TAVO VAIKO žurnalo prekyboje ieškokite jau dabar.
Žurnalas "Tavo vaikas"

Šventiniame numeryje rasite jaukų žurnalo redaktorės Rūtos Rukaitės pokalbį su žurnalo sumanytoja ir įkūrėja Alma Jankelaitiene apie tai, kokia buvo „Tavo vaiko" pradžia.

Naujame žurnalo numeryje - šiltas pokalbis su žurnalą prieš 25 metus įkūrusia Alma Jankelaitiene.
Žurnalas "Tavo vaikas"

Nors kūrybinė grupė visada tikisi, kad kaskart atsivertę žurnalą randate įkvėpimą ar padrąsinimą kokiam nors pokyčiui, kartais galima išgirsti nuomonę, kad žurnalas „Tavo vaikas" skirtas vien kūdikius auginantiems tėvams.

Ilgametė žurnalo redaktorė Eglė Racevičiūtė, dviejų vaikų mama, gali paneigti šią nuomonę. Ji dalijasi pasižadėjimais, kuriems įkvėpė pokalbiai su žurnalo herojais ir konsultantais vien per šiuos metus.

Redaktorė Eglė Racevičiūtė žurnale dirba jau daugiau kaip 10 metų, naujame numeryje ji dalijasi savo pasižadėjimais, kuriems įkvėpė pokalbiai su pašnekovais.
Žurnalas "Tavo vaikas"

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis