Sužinoję, kas yra šios dvi mergaitės, aplinkiniai neslepia nuostabos

Mažylės Kalani ir Jarani sulaukia tikrai nemažai dėmesio – daug kas nori pamatyti dailiąsias dvynes. Taip, jos žavios, mielos, tačiau aplinkinių ir žiniasklaidos dėmesio susilaukė dėl vienos ypatingos priežasties.

Mažylės Kalani ir Jarani sulaukia tikrai nemažai dėmesio. Šios dvi mergaitės turi ypatybių, dėl kurių jomis domimasi itin stipriai: dvynės iš tėvų paveldėjo skirtingus odos atspalvius. Kalani labiau panaši į mamą Whitney Meyer, kuri yra baltaodė. Jarani paveldėjo tamsų gymį iš afroamerikiečio tėčio Tomaso Deano.

Ilinojaus valstijoje gyvenanti W. Meyer papasakojo, kad žinia apie skirtingo gymio dukras jai nebuvo netikėta, tačiau vis tik sukėlė papildomų emocijų, kai mažylės išvydo šį pasaulį prieš devynis mėnesius.

„Norėjau tuo tikėti, tačiau žinojau, kad tokių atvejų pasitaiko itin retai, todėl nelabai tikėjausi, kad taip nutiks ir mano dvynukėms. Vis tik jos yra dviejų rasių dvynės!" – džiaugėsi moteris. Genetikos specialistas iš Edinburgo universiteto Jimas Wilsonas teigė, kad maišytų rasių partneriams, kuriems turi gimti dvyniai, tikimybė susilaukti dviejų skirtingų odos spalvų kūdikių tikimybė yra be galo maža. Kalani ir Jarani tėvams būtent taip ir nutiko.

Gydytojas patikino, kad tokių atvejų pasitaiko tik tada, kai gimsta neidentiški dvyniai, t. y. du spermatozoidai apvaisina dvi kiaušialąstes.

Mergaičių mama W. Meyer pasidalino nuotraukomis socialiniuose tinkluose, kuriose skirtumai yra akivaizdūs. „Kalani akys žydros, Jarani tamsesnė, jos akys rudos", - „Facebook" rašo ji. Dar moteris rašo, kad Kalani aktyvesnė, o Jarani – ramesnė ir mėgsta pavalgyti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis