Atsakykite į vieną klausimą ir laimėkite dovanų savo mažyliui (REZULTATAI)

Kviečiame atsakyti į vieną klausimą ir laimėti dovanų savo mažyliui.

Konkurso sąlygos:

Konkursas tęsiasi iki kovo 1 dienos.

Iš visų konkurse dalyvavusių skaitytojų burtų keliu išrinksime 5, kuriems atiteks po dovaną.

Kiekvienas iš 5 konkurso dalyvių gaus „Atoderm“ rinkinius: „Atoderm Intensive Baume“ kremą emolientą (500 ml) ir „Atoderm Huile de douche“ aliejinį prausiklį sausai, sudirgusiai odai (200 ml).

Apie dovanas:

Intensyviai maitinantis dušo aliejus „Atoderm Huile de douche“

Atoderm Huile de douche – intensyviai maitinantis dušo aliejus normaliai, sausai, labai sausai ir sudirgusiai jautriai odai, kasdieniam naudojimui. Aliejinė tekstūra ir subtilus kvapas užtikrina malonius pojūčius naudojimo metu. Unikali formulė, sudėtyje net 33% odos drėgmę atkuriančių ir maitinančių ingredientų, kurių dėka iš karto pašalinamas odos tempimo pojūtis ir sugrąžinamas komfortas. Skin Barrier Therapy® patentas apsaugo odą nuo sudirgimų. Ypač švelnus kvapas atitinka net ir jautriausios odos poreikius.


NAUDOJIMAS: užtepkite ant drėgnos odos ir sukamaisiais judesiais paskirstykite, kol pradės putoti, kruopščiai nuplaukite ir švelniai nusausinkite odą. Geriausiam rezultatui pasiekti po to rekomenduojame naudoti Atoderm odos priežiūros priemones. Tinka kūdikiams, vaikams ir suaugusiems. Veidui ir kūnui.

Intensyviai raminantis ir atkuriantis kremas emolientas labai sausai, sudirgusiai ir atopiškai odai „Atoderm Intensive Baume“

Atoderm Intensive Baume iš karto ramina niežėjimą ir sumažina norą kasytis (aktyvus ingredientas PEA). Dėl sudėtyje esančių intensyviai atkuriančių ir priešuždegiminių sudedamųjų dalių Atoderm Intensive Baume veiksmingai nuramina odos sudirgimą ir pašalina visus atopiškos odos simptomus. Atoderm Intensive ilgam atkuria odos barjerinę funkciją. Unikalus Lipigenium® kompleksas, sudarytas iš natūraliai epidermyje egzistuojančių biolipidų, imituoja odos lipidų poveikį – biologiškai atkuria natūralų apsauginį odos sluoksnį. Skin Barrier Therapy® patentuotas kompleksas pasižymi antibakteriniu poveikiu, t.y. riboja auksinio stafilokoko bakterijų dauginimąsi, taip pat apsaugo nuo alergenų patekimo į odą. Dėka Atoderm Intensive Baume oda yra nuraminta, atkurta ir apsaugota. Hipoalerginis. Be parabenų, be kvapo. Nekemša porų. Aukščiausia tolerancija.


Naudojimas: tepkite odą kremu 1 arba 2 kartus per dieną ant švarios odos, prieš tai nupraustos su Atoderm Intensive Gel moussant (geliu prausikliu). Naudoti kiekvieną dieną ir paūmėjimų metu kartu su kortikosteroidais. Kūdikiams, vaikams ir suaugusiems. Veidui ir kūnui.

*Tinka naujagimiams, išskyrus priešlaikinio gimimo atvejus. Jeigu sausumas nesumažėja, pasikonsultuokite su gydytoju.

KONKURSO REZULTATAI

Ačiū visiems, dalyvavusiems konkurse. Atsitiktiniu būdu išrinkome 5 laiminguosius ir su visais „Bioderma“ atstovai susisieks kontaktais, kuriuos nurodėte dalyvaudami konkurse.

Laimėtojai: Gitana Mamedova, Karolina Navickienė, Vaida Urnikienė, Kristina Valinčienė, Eglė Kurtkutė.

Užsakymo nr.: PT_73690602

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis