Nufilmavo, kaip kūdikiui uždėjus akinius, jis pirmą kartą aiškiai pamato mamą (VIDEO)

Kai mažam kūdikiui akių ligų gydytojai diagnozuoja vieną ar kitą regos sutrikimą, kuriam koreguoti būtini akiniai, tėvai ne juokais sunerimsta: kaip tokiam mažulėliui pritaikyti tinkamus akinius ir, svarbiausia, kaip jis į juos sureaguos.

Naujagimiai gimsta būdami toliaregiai, tačiau jiems augant rega koreguojasi savaime. Todėl ką tik gimę kūdikiai nemato visiškai ryškaus vaizdo, kokį matome mes, suaugusieji. Tik bėgant mėnesiams, pasaulis aplink juos tampa ryškesnis ir aiškesnis.

Tačiau kai kurie vaikučiai jau gimsta su regos sutrikimais ar ligomis. Jiems korekcijos reikia nedelsiant. Būtent tokią istoriją savo instagramo paskyroje papasakojo Emilio iš Danijos mama.

Emilis nuo gimimo nematė ryškiai, jo toliaregystė buvo diagnozuota gana anksti, ir mažyliui skirti akiniai, kurių dioptrijos siekia +7.

#mitlivsommor

A post shared by Christine A.J Friis Rosenhøj (@mortilemil_) on Jan 6, 2017 at 2:45pm PST

Kai mažyliui reikiami akinukai buvo pagaminti, mama juos iš karto uždėjo. Filmuotas vaizdo įrašas iš tiesų negali nejaudinti. Emiliui uždėjus akinukus, iš pradžių jis sutrinka, tačiau mama jį meiliai kalbina ir netrukus jo veiduką nušviečia šypsena. Juk dabar jis mamą pirmą kartą mato taip aiškiai ir ryškiai. Pamatykite patys įsimintiną akimirką.

Christine A.J Friis Rosenhøj yra Emilio mama, kuri visą šią istoriją papasakojo savo instagrame ir pasidalijo žaviomis mažylio nuotraukomis. Linkim Emiliui augti sveikam ir stipriam. O akinukai jam labai tinka, ar ne?

I dag kommer Emil for alvor på tv 😍 I morges var vi live på @tv2newsdk , i aften er vi i @tv2nyhederne kl 18 & 19 , og senere skal vi i go' aften Danmark og @aftenshowet, og vi er også på @p4sjaelland samt @novafmdk i eftermiddag og i aften 😅✌️️ @gotv2dk #emil #babymedbriller #lindbergeyewear @tz101187 #emilgårviralt #copenhagen

A post shared by Christine A.J Friis Rosenhøj (@mortilemil_) on Feb 16, 2017 at 7:04am PST

Jeg sover nu , men hele dagen har jeg charmeret tilfældige forbipasserende i København, da jeg kommer i Go' morgen Danmark her søndag morgen 🤓 #niceday #emilgårviralt #lindbergeyewear #kongenssløjd #mediedarling #besøgteogsåmormorogmorfra #oggudmor

A post shared by Christine A.J Friis Rosenhøj (@mortilemil_) on Feb 18, 2017 at 4:50pm PST

Den ene af mine dates her på Valentines Day 💙 #børnmedbriller #jamitbarnharbriller #voresdreng

A post shared by Christine A.J Friis Rosenhøj (@mortilemil_) on Feb 14, 2017 at 5:26am PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis