Ekonomiški ir ekologiški SWING akinių rėmeliai – judriems ir sumaniems vaikams

Akinių rėmeliai nudažyti tik augaliniais dažais. Akinių rėmeliai, sveriantys tik kelis gramus ir puikiai prisitaikantys prie vaiko veido formos. SWING akinių rėmeliai – tai puikus tėvų pasirinkimas sumaniems bei judriems vaikams, kuriems reikalinga akių korekcija ir judesio laisvė.

Mažųjų vertinamas patogumas ir žaismingas stilius, papildytas tėvelių vertinamu ekologiškumu, ekonomiškumu ir praktiškumu, lemia SWING akinių rėmelių patrauklumą bei išskirtinumą. Pristatome 7 pagrindines savybes, lemiančias SWING akinių rėmelių, skirtų vaikams ir paaugliams, populiarumą.

Nelūžtantys. SWING akinių rėmeliai yra sumanūs, mat sukurti iš unikalios TR-90 medžiagos, gaminamos Šveicarijoje. Iš TR-90 medžiagos pagaminti rėmeliai yra atsparesni smūgiams, kritimui ir deformacijai. Ši medžiaga akinių rėmeliams teikia lankstumo, leidžia jiems prisitaikyti prie individualios kiekvieno nešiotojo veido struktūros, o tai ypač svarbu jauname amžiuje, kai kaukolė ir kaulai dar tik formuojasi.

Antibakteriniai. SWING rėmeliai turi antibakterinių savybių, todėl yra ypač tinkami kūdikiams ir vaikams.

Biologiškai suderinami. Rėmeliai biologiškai pritaikyti prie vaikų odos, todėl nesukelia niežulio, alerginės reakcijos ir neerzina odos. Jų sudėtyje nėra jokių bisfenolio priedų ar bisfenorio A (BPA) medžiagos, kurie gali sukelti alergiją ar net vėžį.

Gamintojo archyvas

Ekologiški ir draugiški gamtai. SWING akinių rėmeliai dažomi tik 100 proc. augaliniais dažais. Išskirtinė technologija užtikrina, kad gaminant nėra naudojamos nuodingos ir įvairios cheminės medžiagos. Todėl SWING akinių rėmeliai nealergizuoja, yra ekologiški, draugiški aplinkai ir gali būti perdirbti.

Lengvi. Dar vienas šių akinių rėmelių išskirtinis bruožas: jie ypač lengvi. SWING akiniai sveria vos 3-5 gramus, todėl yra lankstūs ir nelūžtantys. SWING akinių rėmeliai padeda išvengti nosies deformacijos, nes yra lengvučiai, neprispaudžia nosies kuprelės.

Spalvingi ir žaismingi. SWING akinių rėmelių kolekcijose rasite net 40 skirtingų atspalvių, todėl nesunku susikurti išskirtinį įvaizdį. Platus spalvų ir formų pasirinkimas atitiks kiekvieno vaiko ar paauglio skonį bei poreikius. Švelnių atspalvių rėmeliai, suderinti su lengvomis, ovaliomis rėmelio formomis, ypač tiks patiems mažiausiems. Na, o ryškus, gerai priglundantys prie veido formos akiniai nekliudys net judruoliams ir paryškins jų temperamentą.

Gamintojo archyvas

SWING prekės ženklo akinių rėmeliai yra sumanus sprendimas vaikams, dėvintiems akinius. Išskirtinės gamybos technologijos, natūralių medžiagų ekologiškumas ir ekonomiškumas – puikus pasirinkimas!

SWING akinių vaikiškų rėmelių ieškokite optikos salonuose visoje Lietuvoje. Optikų sąrašą su adresais rasite www.akyteslelytes.lt 2016 metų SWING kolekcija vaikams:

Užsakymo nr.: PT_74134962

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis