Tėvystės atostogų išėjęs kaunietis pradėjo siūti tiulio sijonus

Audrius Kasiukevičius (34 m.), 1 m. 8 mėn. Sofijos tėtis, išėjęs tėvystės atostogų pradėjo siūti tiulio sijonus ir verti karolius, bet svarbiausia, atrado tikrąjį ryšį su dukra.

Tiulio sijonus pamačiau per feisbuką ir kilo tokia mintis, o kodėl gi man nepasiuvus tokio gražaus ir pūsto savo dukrytei, man norisi ją puošti. O jai patinka puoštis, ji tą sijoną nors ant galvos užsideda ir staiposi prieš veidrodį. Internete galima daug ko rasti, kaip siūti sijonus – taip pat. Nusipirkau visko, ko reikia, ir dukteriai užmigus pietų miego ėmiausi siūti ir pasiuvau. Žmona tikrai nesakė, kad man pasimaišė protas, tai man pačiam kilo tokių abejonių (juokiasi).

Iki gimstant Sofijai aš net pats nemaniau, kad tiek visko moku, o gyvenimas dar tęsiasi, ko aš dar išmoksiu..."

Ar tai tėčio saviraiška, ar tai rimtos pretenzijos į verslą, kaip aplinkiniai reaguoja į tėtį, išėjusį tėvystės atostogų ir auginantį dukrą, skaitykite naujausiame „Tavo vaikas" ( nr. 4) žurnale (tema „Sparnus užaugina vaikai").

TAVO VAIKAS

„Naujausias „Tavo vaikas" jau kvėpuoja pavasariu", – sako žurnalo „Tavo vaikas" vyr. redaktorė Gitana Šeštokienė.

Kaip tik pavasario temai skirti vaikų mados puslapiai.

Saulutė aukštyn, o nuotaika geryn. Mūsų modeliukai Elzė (1 m. 7 mėn.) ir Kipras (1 m. 8 mėn.) pavasariniams pasivaikšiojimams be kokiu oru yra pasiruošę (str. „Čir vir vir pavasaris!").

TAVO VAIKAS

Artėjant Velykoms žurnalo redaktorė Eglė Racevičiūtė teiraujasi konsultantų, kodėl vaikui taip svarbus artimas ryšys su giminėmis ir gyvas bendravimas. Kodėl dėdės ir tetos mums yra didelė dovana? (skaitykite str. „Svetimas tarp savų?")

TAVO VAIKAS

Pagrindinė tema, kurią parengė žurnalo redaktorė Rūta Rukaitė, yra apie kokybišką mamos miegą (str. „Kaip miega mamos"). Patarimais dalijasi dr. VU doc. Rūta Mameniškienė ir kūdikių priežiūros specialistė Giedrė Veličkienė, auginanti šešiametį sūnų.

TAVO VAIKAS

Žurnalo priedukas skirtas pirmiesiems žingsneliams. Šiuolaikinės medicinos požiūris.

TAVO VAIKAS

Viršelyje – 9 mėn. Ignė, „Zara“ suknelė

Mama Roberta: „Ignė turi vyresnėlę, aštuonerių, sesę Danielę. Tai štai Danielė Ignės išsiprašė. Nuo dvejų metų svajojo apie sesę. Per kiekvieną gimtadienį pūsdama žvakutes galvodavo tą patį norą. Prašė, prašė ir išprašė.

Danielė labai daug mums šypsosi. Labai mėgsta „šokti“. Išgirdusi muziką pradeda juokingai judėti atsistojusi ir net atsisėdusi suka pilvuką į šoną. Labai vikri, labai greitai ropoja, jei turi tikslą, visada jį pasieks. Tol ko nors prašys, kol nusileisiu.

Nemeluosiu, tikėjomės, kad pakviesite fotografuotis, nes jau gimusi buvo labai ryškių bruožų, į tėtį.“

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis