Išsiskyrusi pora dėl savo sūnaus daro tai, ką ne visi galėtų

Skyrybos dažniausiai yra sudėtingas dalykas, tačiau dar sudėtingesnis jis yra poros vaikams.

Štai kodėl Victoria Baldwin ir jos buvęs sutuoktinis Adamas Dysonas pažadėjo kasmet susitikti tradicinei šeimos nuotraukai, kurioje jie fotografuojasi su savo sūnumi Bruce'u.

Pora išsiskyrė netrukus po savo sūnaus antrojo gimtadienio, tačiau ryšį išsaugojo būtent dėl savo vaiko.

„Mes nesame įsimylėję, ne visada sutariame, nesame geriausi draugai, kartais vienas kito net nemėgstame, – rašė V. Baldwin savo „Facebook" paskyroje. – Bet žinote, kas mes esame? Mes esame amžiams sujungti mūsų gražaus, protingo, mielo, gailiaširdžio ir linksmo sūnaus."

V. Baldwin „CBS News" papasakojo, kad sprendimas dėl šeimos nuotraukos atėjo nemalonių skyrybų metu, kai abu suvokė, kad rietenos labiausiai skaudina jų sūnų.

Happy Friday!! #charlestonfamilyphotographer #naturallightphotographer #naturallight #charlestonsc #familysession #charlestonfamilyphotography #family

A post shared by Mayflie Photography (@mayfliephotography) on Mar 10, 2017 at 12:21pm PST

„Mes karštai diskutavome sūnaus akivaizdoje, kuris sėdėdamas verkė prie mano kojų, – sakė moteris. – Ir aš suvokiau kitą dieną, kad daugiau dėmesio teikiau tam, kaip įskaudinti jo tėtį, nei tam, kaip nuraminti verkiantį Bruce'ą. Žinojau, kad tai nėra pavyzdys, kurį norėčiau rodyti."

Tad moteris kitai dienai užsakė fotosesiją su sūnumi ir paprašė savo buvusio vyro joje dalyvauti. Jis prisijungė ir tai tapo tradicija.

This cute family has an inspiring story that's being shared all over the world. I'll share links soon ❤ #charlestonscfamilyphotographer #charlestonsc #charlestonfamilyphotography #familysession #familyphotographer #familyphotography #cutefamily #charlestonsc #downtowncharlestonsc #familylove #familygoals #familyportrait #naturallight #naturallightphotography #blackandwhite

A post shared by Mayflie Photography (@mayfliephotography) on Mar 30, 2017 at 12:14pm PDT

Nors pora sulaukė daugybės palaikančių žinučių, kai kurie komentatoriai internete spėjo, kad jiems suradus naujas antrąsias puses ši tradicija bus pamiršta.

„Mes abu sutarėme, kad tai tęsime, – sakė V. Baldwin. – Manome, kad patėvis ar ilgalaikis partneris bus priimtas ir įsilies į Bruce'o gyvenimą. Aš nutraukiau potencialius santykius dėl to, nes jie kvestionavo Adamo ir mano santykių ketinimus ar kokybę."

Moteris įsitikinusi, kad svarbiausia vienas kitą gerbti, nesvarbu, kokios aplinkybės susiklosto.

„Nesame romantiškai nusiteikusi pora, tačiau gerbiame vienas kitą. Nebūsiu su kažkuo, kas nepriims to", – įsitikinusi V. Baldwin.

This sweet family's inspiring story is being shared all over the world! Check out the link in bio, for their full story ❤ #charlestonsc #charlestonfamilyphotography #charlestonfamilyphotographer #family #familygoals #familysession #familyportrait #inspiringstory #bethegood #downtowncharlestonsc #naturallight #naturallightphotography #naturallightphotographer

A post shared by Mayflie Photography (@mayfliephotography) on Apr 3, 2017 at 8:41am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis