TAVO VAIKAS savo skaitytojus kviečia pasidalinti gerumu

Žurnalas TAVO VAIKAS kviečia savo skaitytojus prisidėti prie kilnaus tikslo. Iki gegužės 1 dienos prenumeruojant žurnalą metams, dalis pinigų skiriama „Mamų unijai“.

Prenumeruokite ir padėkite tiems, kuriems to labai reikia!

Prenumeruodami žurnalą TAVO VAIKAS dabar galite padėti ir kitiems! Nuo jūsų metinės prenumeratos mokėjimo net 3 eurus pervesime paramos fondui „Mamų unija“, kuris rūpinasi kiekvienu Lietuvos vaiku, susirgusiu onkologine liga.

Prenumeruoti TAVO VAIKĄ internete galima ČIA.

„Mamų unija“ – tai paramos ir labdaros fondas, kuris rūpinasi kiekvienu Lietuvos vaiku, susirgusiu onkologine liga. 2008 m. fondą įsteigė fotomenininkė Eglė Mėlinauskienė ir žurnalistė Rūta Mikelkevičiūtė. Šiuo metu Eglė yra fondo vadovė. Prie veiklos jungiasi ir būrys savanorių.

"Mamų unija" bendradarbiauja su Vaikų onkohematologijos skyriais Vilniaus Universiteto Santariškių vaikų ligoninėje ir Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninės Kauno klinikose, Vaikų ligoninės reabilitacijos skyriumi Druskininkų „Saulutė“. Teikiama finansinė pagalba šeimoms, kurios susidūrė su klastinga liga, taip pat organizuojami terapiniai-kūrybiniai užsiėmimai vėžiu sergantiems vaikams ir jų tėveliams ligoninėse. "Mamų unija" keičia visuomenės požiūrį, formuodama tolerantišką požiūrį į sergančius vėžiu vaikus ir juos auginančias šeimas.

TAVO VAIKAS

Daugiau informacijos apie akciją: https://goo.gl/KzeIHE

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis