Nepatikėsite, kas viena kitai yra šios dvi mergaitės

Jeigu reiktų išrinkti daugiausiai dėmesio sulaukiančius dvynius, Ilinojuje (JAV) gyvenančios dvynės seserys Kalani ir Jarani galėtų pretenduoti į aukštą vietą. Mergaitės, nors yra dvynės, yra skirtingos odos spalvos ir dėl to sulaukia neeilinio dėmesio.

Apie šias dvynes daugelis žiniasklaidos priemonių rašė vos joms gimus, prieš metus. Šiandien dvynukės švenčia savo gimtadienį ir vėl yra dėmesio centre. Jų gimtadienio nuotrauka sparčiai plinta socialiniuose tinkluose.

Įspūdingoje nuotraukoje abi dvynukės žiūri į kamerą. Fotosesija buvo surengta mergaičių pirmojo gimtadienio proga. Išoriškai dvynės yra tokios skirtingos, kad apskritai sunku patikėti, jog jos giminės.

Dvynukių Kalani ir Jarani jų motina Whitney Meyer susilaukė po skaudžios netekties. Nelaimingo atsitikimo metu šeima neteko dvimečio sūnaus Pravyn. Po pusantrų metų moteris vėl pastojo. Mergaitės dvynės gimė 2016 metų pavasarį.

Ši didelio internautų palankumo sulaukusi dvynukių fotosesija ir buvo dedikuota visoms šeimoms, kurios po netekties – persileidimo ar kūdikio mirties – ryžtasi susilaukti vaikelio.

Kalani paveldėjo šviesią motinos odą, tuo tarpu sesė Jarani - tamsaus gymio tėčio genus. Kaip yra pasakojusi jų mama, dukryčių odos skirtumas į akis krito iš karto po gimdymo. Susirūpinusi mama net pasiteiravo medikų, ar viskas su mergaitėmis yra gerai. Kalani vos gimusi atrodė baltutėlė, it be kraujo, tad Whitney Meyer gimdyme dalyvavusių medikų klausė, ar jos duktė ne albinosė. Atsakymas buvo neigiamas. Tiesiog mergaitės yra skirtingų odos spalvų. Tai itin retas atvejis dvynių istorijoje.

Šeima augina Whitney sūnų iš ankstesnio ryšio. Nuotraukoje kairėje - Anapilin iškeliavęs poros sūnus Pravyn. Į nuotrauką jis buvo įmontuotas fotošopo programos pagalba.

Sūnaus iki šiol gedinti motina sako, kad dvynukės yra jos didžiausias gyvenimo džiaugsmas. Dėmesio jos susilaukia visur, kur tik pasirodo. Žmonės prašo leidimo jas nufotografuoti, o aplinkiniai mamai užduoda jau tūkstantį kartų girdėtą klausimą: "O jos tikrai sesės? Dvynės? Negali būti!"

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis