Stangrios ir elastingos odos priežastis +KONKURSO REZULTATAI

Švelni, lygi, skaisti ir gyvybinga tiek veido, tiek viso kūno oda. Kad tokią turėtumėme, visai nebūtina kreiptis į plastikos chirurgus. Pakanka tik šiek tiek žinių ir rimto pagalbininko – tinkamai pasirinktos kosmetikos.

Grąžinkite odai spindesį!

Lenktynės su laiku. Į jų trasą neišvengiamai anksčiau ar vėliau stojame kiekviena. Ir ne bet kaip, o vedinos didelio noro – laimėti. Jei būdamos dvidešimties net neabejojame, kad tai įmanoma, perkopusios trisdešimties metų ribą ar būdamos dar vyresnės kartkartėmis vis pastebime, kad pranašumų, deja, daugiau ne mūsų, o visagalio laiko pusėje. Puikiausias to įrodymas – atspindys veidrodyje, išduodantis, kad oda pamažu tampa ne tokia stangri ir elastinga,nebe tokia švelni ir lygi, joje atsiranda tamsių dėmelių, praranda spindesį. Ypač aiškiai tai matyti neseniai susilaukus kūdikio. Per nėštumą buvusį grožį tarsi laiko kandys suėda nemigo naktų padovanotas nuovargis, atrodo niekada nesibaigiantys buities rūpesčiai. O jei tie ypatingi devyni mėnesiai paliko dar ir kitokių nepageidaujamų pasekmių – strijų, pigmentinių dėmių?.. Tada taip ir norisi visam laikui uždengti veidrodį nepermatoma skraiste. Kaip suklaidinti laiką ir kuo ilgiau išsaugoti odos jaunystę?

Lygesnė ir gražesnė viso kūno oda

Tokio rezultato trokštame kiekviena. Ir galime juo džiaugtis. Skamba pernelyg drąsiai? Visai ne! Tereikia išbandyti aliejaus pagrindu gaminamą odos priežiūros priemonę „Bio-Oil", kuri yra tikras augalų ekstraktų ir vitaminų derinys. Dėl unikalios savo sudėties, į kurią įeina naujoviška sudedamoji dalis „PurCellin Oil", ši priemonė padeda pagerinti randų, strijų ir netolygios odos spalvos išvaizdą, taip pat yra veiksminga senėjančiai ir išsausėjusiai odai. Beje, žinotina tai, kad nuo 2002 m., kai buvo pristatyta pasauliniu mastu, odos priežiūros priemonė „Bio-Oil" jau yra pelniusi 332 apdovanojimus ir tapo perkamiausia priemone nuo randų bei strijų 24 šalyse. Odos priežiūros priemonė „Bio-Oil" visiškai saugu tepti kūno odą per nėštumą ir žindant, tačiau ja nerekomenduojama tepti spenelių.

Bio-Oil" sudėtyje yra:

Vitamino A – jis skatina kolageno gamybą ir padeda odai atsinaujinti, ji tampa elastingesnė. Gerina odos tekstūrą ir spalvą.

Vitamino E – padeda palaikyti sveiką odos išvaizdą, saugo ją nuo žalingo ir ankstyvą senėjimą sukeliančio laisvųjų radikalų poveikio. Didina epidermio drėgmę ir taip daro odą švelnią, glotnią ir elastingą.

Medetkų aliejaus – jis skatina ląsteles atsinaujinti ir tinka naudoti jautriai, pažeistai ar saulėje nudegusiai odai. Taip pat slopina uždegimą ir gali būti naudojamas esant nestiprioms odos infekcijoms, bėrimui ir sudirgusiam paviršiui.

Levandų aliejaus – jis veikia raminamai ir yra natūralus antiseptikas.

Rozmarinų aliejaus – padeda atgaivinti odą ir palaikyti gerą jos būklę. Taip pat turi raminamąjį ir švelnį antiseptinį poveikį.

Ramunėlių aliejaus – jis slopina uždegimą ir ramina odą, yra ypač naudingas jautriai odai.

Kuo ypatinga sudedamoji dalis „PurCellin OilTM"?

Ji mažina odos priežiūros priemonės „Bio-Oil" tirštumą, todėl ši lengvai susigeria ir svarbiausios sudedamosios dalys – vitaminai A ir E, medetkų, levandų, rozmarinų bei ramunėlių aliejai patenka ten, kur reikia. Sudedamoji dalis „PurCellin OilTM" pasklinda ant odos sudarydama ploną apsauginę, nelipnią ir neriebią, plėvelę. Ji daro odą minkštą, glotnią ir elastingą. Taip pat padeda palaikyti natūralų odos gebėjimą praleisti vandens garus, taip leisdama jai tinkamai kvėpuoti ir išlaikyti gerą fiziologinę būklę.

Reklamos užsakovas

KONKURSAS. Atsakykite į klausimą ir birželio 1 dieną išrinksime 5 laimėtojus, kuriems atiteks po 60 ml BIO-OIL pakuotę. BIO-OIL – tai speciali odos priežiūros priemonė, padedanti pagerinti randų, strijų ir netolygios odos spalvos išvaizdą. Dėl unikalios sudėties ji taip pat veiksminga senėjančiai ir išsausėjusiai odai. BIO-OIL yra gydytojų ir vaistininkų dažniausiai rekomenduojama priemonė nuo randų bei strijų Jungtinėje Karalystėje, Australijoje, Pietų Afrikoje ir Naujojoje Zelandijoje. Su laimėtojais pasibaigus konkursui susisieksime nurodytu el. paštu.

KONKURSO REZULTATAI

Ačiū visiems už dalyvavimą konkurse. Klausėme jūsų, kokiomis savybėmis pasižymi BIO- OIL? Ar padeda pagerinti randų išvaizdą, ar tinka strijų pakenktai odai, ar senėjančiai ir išsausėjusiai odai, ar gerina netolygios odos spalvos išvaizdą? Visi išvardinti atsakymai yra teisingi. Burtų keliu išrinkome 5 konkurso laimėtojus ir visiems jiems parašėme laišką apie dovanos atsiėmimą el.paštu, kuris buvo nurodytas dalyvaujant konkurse.

Laimėtojai:

Alina V.
Vilma V.
Inga M.
Jolita S.
Dovilė B.

Užsakymo nr.: PT_74613716

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis