Robotikos akademijos vasaros stovykla – 5 atradimų dienos

Pamirškite visa, ką iki šiol vadinote „stovykla". Robotikos akademija kuria stovyklas iš naujo sumaniausiems išradėjams ir norintiems tokiais tapti.

Nauja koncepcija, naujos programos, naujos erdvės ir kitoks laisvalaikis – jūsų vaikas visą savaitę mokysis, žais, tobulės, konstruos, kurs ir atras kartu su patyrusių Robotikos akademijos mokytojų komanda.

Vasaros stovyklos pamaina trunka 5 dienas – kiekvieną dieną vaikai spręs rimtą mokslinę užduotį, pagal savo gebėjimus ir interesus konstruos robotus, mokysis kūrybos strategijų ir įdomiausių robotikos paslapčių.

„Ketvirtus metus iš eilės rengiame vaikams dienos stovyklas ir pastebėjome, jog kartais, kad ir kokia ypatinga būtų stovyklos tema, vaikai trečią ar ketvirtą dieną ima nuobodžiauti. Jie taip pripratę prie nuolatinių naujovių, kad sugeba greičiau įsigilinti į pateiktą temą. Kad taip nenutiktų, šiais metais nusprendėme iš pagrindų keisti stovyklos koncepciją. Dabar vaikai patys galės pasirinkti juos dominančius dalykus ir visą savaitę, kiekvieną dieną mokysis skirtingomis temomis. Paruošėme mokymo programą su 30 puikių temų: „CSI. Tiriame nusikaltimą", „Keliautojai laiku", „Minecraft", „Piratų dienos", „Stichinė nelaimė. Kaip jos išvengti arba kaip ją suvaldyti?" ir daugelį kitų.

Organizatorių nuotr.

Visos temos skirtos tam, kad vaikai ir jaunuoliai pažadintų nuotykių ieškotoją savyje. Dienos užduotys taip pat yra 5 rūšių. Siekiame, kad vaikai lavintųsi visapusiškai, todėl dėmesį kreipiame į stipriai išreikštą STEAM veiklų (mokslas, technologijos, inžinerija, kūryba, matematika) integravimą. Tikime, kad ši stovyklos koncepcija patiks ir vaikams, ir jų tėveliams. Juk tėvams svarbiausia, kad vaikas stovykloje įgytų naujų žinių, įgūdžių, susirastų draugų, o vaikams svarbiausia linksmybės", – sako Robotikos akademijos stovyklų programų vadovas Kristijonas Vasiliauskas.

Robotikos akademijos stovykla taps mėnesio, vasaros ir visų metų nuotykiu! Kiekvienam tėčiui ir mamai svarbu, kad stovykla būtų ne tik linksma, bet ir naudinga. Mes pažadame, kad pas mus Jūsų vaikas praleis savaitę smagiai ir prasmingai. Jo laukia 5 dienos mokslo, žaidimų, žinių, išradimų ir robotų:

  • 20 ak. val. konstravimo,
  • 15 ak. val. teorijos,
  • 5 ak. val. išvykų ir svečių*,
  • 10 ak. val. eksperimentų ir judesio žaidimų.
Organizatorių nuotr.

Dalinkimės, kurkime, klauskime – atraskime sumaniausius sprendimus kasdienių problemų sprendimui, sumanymų vykdymui ir įgyvendinimui! Stovyklos skirtos 4–14 m. vaikams ir paaugliams, robotikos naujokams ar videožaidimus trokštantiems kurti pažengusiesiems taikomistams. Nesvarbu, ar mažasis išradėjas yra lankęs robotikos užsiėmimus, ar jais domėtis pradės stovykloje – kiekvieno pomėgiams parinktos veiklos ir užduotys sudomins visus smalsius protus!

Organizatorių nuotr.

Robotikos akademijos stovyklose vaikai gerins XXI a. žmogui svarbius, nepakeičiamus įgūdžius – bendradarbiavimas, analitinis mąstymas, pristatymas, taip pat įgis naujų žinių matematikos, mechanikos, inžinerijos srityse. Mokymasis mažose, iki 10 vaikų, grupėse leidžia pritaikyti edukacinę programą prie kiekvieno komandos nario įgūdžių.

Organizatorių nuotr.

Visą informaciją galite rasti Robotikos akademijos svetainėje.

Organizatorių nuotr.

Užsakymo nr.: PT_74703576

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis