Karališkieji mažyliai ruošiasi su tėvais į kelionę – bus visai šalia Lietuvos

Liepos 17 - 21 dienomis Lenkijoje ir Vokietijoje lankysis Didžiosios Britanijos princas Williamas su žmona Kate bei abiem savo vaikais.

Princas George ir princesė Charlotte lydės savo tėvus – Didžiosios Britanijos princą Williamą ir Kembridžo hercogienę Kate Middleton – jų oficialaus vizito Vokietijoje ir Lenkijoje metu. Karališkieji rūmai patvirtino šią informaciją, išplatindami oficialų pranešimą spaudai apie netrukus įvyksiančią kelionę.

Penkių dienų vizitas prasidės liepos 17 dieną Lenkijos sostinėje Varšuvoje. Penkių dienų programa kupina įvairiausių vizitų ir susitikimų, iš kurių išskiriamas vizitas į buvusią Štuthofo koncentracijos stovyklą bei susitikimas su Vokietijos kanclere Angela Merkel.

Tai bus trečiasis kartas, kai Williamas ir Kate į darbinę kelionę pasiima savo atžalas. Pernai mažieji George ir Charlotte su tėvais keliavo po Kanadą, o 2014 metais princas George su tėvais oficialaus vizito skrido į Australiją ir Naująją Zelandiją.

Karališkoji šeima
Karališkoji šeima
Vida Press

Šiuo metu princesei Charlotte yra dveji metai ir du mėnesiai, o princui George liepos 22 dieną sukaks ketveri metai.

Kensingtono rūmų atstovas pranešė, jog karališkoji šeima nusprendė imti į kelionę ir vaikus. Kokie renginiai ar išvykos numatomi konkrečiai jiems, nepranešama. Manoma, kad mažyliai tikrai lydės tėvus ir bus matomi viešumoje tada, kai atskris ir išskris lėktuvu.

Vida Press

Vizitas tęsis iki liepos 21 dienos ir baigsis Vokietijos Hamburgo mieste. Pranešama, kad princas Williamas su žmona aplankys Gdanską ir jo uostą, taip pat apžiūrės Berlyno simbolį – Brandenburgo vartus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis