KELIAUJAME SU VAIKAIS: laimėkite BIODERMA rinkinį (REZULTATAI)

Kviečiame dalyvauti nuotraukų konkurse KELIAUJAME SU VAIKAIS ir laimėti „Bioderma“ rinkinius.

Konkurso sąlygos:

Nuotraukas kelkite į žemiau esančią konkurso platformą.

Konkursas KELIAUJAME SU VAIKAIS tęsiasi iki rugpjūčio 7 dienos.

Nepamirškite nuotraukos įdomiai pavadinti.

Rašykite lietuviškais rašmenimis.

Kiekviena šeima gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

Balsavimas, kuris vyksta konkurse, neturi jokios įtakos konkurso rezultatams, tai tėra smagus žaidimas. Laimėtoją renka redakcija, atsižvelgdama į konkurso temos išpildymą bei nuotraukos įsimintinumą, originalumą.

Tris konkurso laimėtojus skelbsime pasibaigus konkursui ir su jais susisieksime asmeniškai konkurso anketoje nurodytais kontaktais.

APIE DOVANAS

Photoderm KID SPF 50+

Kartu su aukščiausia išorine apsauga - UVA/UVB filtrų sistema, Photoderm KID užtikrina vidinę biologinę apsaugą nuo kenksmingo saulės spindulių poveikio. Unikalus Cellular Bioprotection® patentas veikia dviem būdais: stiprina natūralią odos apsaugą (odos imunitetą) ir biologiškai apsaugo ląstelių DNR nuo galimų pažeidimų. Siekiant aukščiausio saugumo ypač švelniai vaikų odai, patentas suderintas kartu su C-peptidu (sudaryto iš trijų natūralių amino rūgščių), dar labiau sustiprinančiu ląstelių DNR apsaugą.

Daugiau informacijos: ČIA

Cicabio Arnica+

Kremas, skatinantis mėlynių, patinimų, sumušimų gijimą, pagreitina mėlynos spalvos pigmento ir patinimų rezorbciją. Kremą lengvai įmasažuokite pažeistoje srityje, prieš tai nuvalius ir nusausinus odą. Po traumų ar operacijų naudokite 2 kartus per dieną, kol hematoma ir patinimas rezorbuosis. Prevenciškai naudokite 48 valandas prieš operaciją arba estetinę procedūrą, tepdami 2 kartus per dieną. Tinka suaugusiems ir vaikams nuo 12 mėnesių.

Daugiau informacijos– ČIA:

Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt.

KONKURSO REZULTATAI

Ačiū visiems konkurso dalyviams, laimėtojais skelbiame šių trijų nuotraukų autorius.

Užsakymo nr.: PT_75208982

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis