Žinomi žmonės apie gimusius vaikus praneša ir netradiciniu būdu

Kai žinomi žmonės susilaukia mažylio, tai, be abejo, domina jų fanus. Kas gimė, kokį vardą išrinko tėvai ir t.t.

Šiais socialinių tinklų laikais kai kurie žinomi žmonės renkasi būdą savo pirmąją vaikelio nuotrauką publikuoti būtent socialiniame tinkle. Taip jie tarsi atsidėkoja savo fanams, kurie kruopščiai stebi žvaigždžių gyvenimą ir domisi viskuo, kas naujo nutinka jų šeimose.

Kartais žinomi žmonės publikuoja atvirą vaikučio nuotrauką, o kartais pasirenka kitą būdą - asociatyvinę nuotrauką, kurioje įamžintos tik naujagimio pėdutės ar delniukai.

Naujausias to pavyzdys - muzikos karalienė Beyonce. Socialiniame tinkle „Instagram“ ji pirmąkart paskelbė apie savo nėštumą ir tai, kad laukiasi dvynių, o dabar ten pat publikavo savo pirmąją neseniai gimusių mažylių nuotrauką. „Sirui Carteriui ir Rumi šiandien vienas mėnuo“, – taip trumpai savo vaikučių nuotrauką apibūdino dainininkė.

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jul 13, 2017 at 10:10pm PDT

Tačiau Beoynce tikrai ne vienintelė pasaulinio lygio garsenybė, kuri taip pasielgė. Kokie dar žinomi žmonės savo pirmąsias vaikučių nuotraukas publikavo socialiniuose tinkluose?

Olivia Wilde ir Jason Sudeikis

😌.

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde) on Oct 19, 2016 at 12:05pm PDT

Chrissy Teigen ir John Legend

hi my lulu!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Apr 19, 2016 at 4:02pm PDT

Hilary Duff

My favorite little feet

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on Apr 2, 2012 at 10:49am PDT

Chris Hemsworth ir Elsa Pataky

Ya estan en casa!! Tristan y Sasha llegaron a este mundo el 18 de Marzo justo despues de luna llena. Felicidad completa!!

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on Mar 24, 2014 at 1:03pm PDT

Lietuvoje žinomi žmonės su savo gerbėjais taip pat mielai bendrauja su savo gerbėjais socialiniuose tinkluose.

Štai vakar antrosios dukrelės su vyru Šarūnu Mazalu susilaukusi "Mamų radijo" įkūrėja Laura Mazalienė džiugia žinia pasidalijo su savo instagramo fanais.

Tokiu būdu apie susilauktą sūnų Torą pranešė ir ką tik mama tapusi Irūna Puzaraitė Čepononienė

Vaikai kilę iš dangaus.....🎈☁ Ačiū tau, sūnau, kad pasirinkai mus 💞 Toras Čepononis sveikinasi su pasauliu! 👼 #nėradidesniodžiaugsmo #ačiūVGN!!

A post shared by Irūna Puzaraitė - Čepononienė (@iruna_puzaraite_cepononiene) on Jul 16, 2017 at 12:24am PDT

Su žmona Veronika sūnaus Kajaus sulaukęs dainininkas Donatas Montvydas taip pat apie tai pirmiausia informavo savo gerbėjus socialiniame tinkle "Instagram".

'17 balandžio 8 dieną mūsų pasaulyje gimė KAJUS MONTVYDAS ir už šią nepamirštamą naktį esu dėkingas tik tau. TU - esi ypatinga moteris, kuri visuomet bus pavyzdžiu mūsų dukrytei ADELEI, mūsų sūnus KAJUS žinos, ko ieškoti moteryje, kai jis taps vyru, o aš - laimingiausias pasaulyje, kad vaikams augant ir renkantis savo kelią, aš būsiu šalia ypatingos moters – VERONIKA ❤️ p.s. vertiname JŪSŲ visų rūpestį ir linkėjimus K&A&V&D

A post shared by Donny Montell (@donnymontell) on Apr 9, 2017 at 1:19am PDT

Dainininkė Ineta Puzaraitė Žvagulienė apie sūnaus Bernardo gimimą taip pat pranešė "Instagram" tinkle.

2017.06.03 mūsų šeima pasipildė dar vienu stebuklu. Jo vardas - BERNARDAS ❤#loveforever #familyfirst #bernardas #barbora @azuolaszvagulis

A post shared by Ineta Puzaraitė-Žvagulienė (@puzaraitezvaguliene) on Jun 15, 2017 at 1:25am PDT

Goda Jokubaitienė antrojo sūnelio gimimą pasitiko Baltijos Amerikos klinikoje, ir pirmąją naujagimio nuotrauką instagrame publikavo būtent iš ten.

Balandžio 21dieną, kartu su karaliene Elžbieta II, mūsų šeima visada švęs antro sūnaus gimimą ❤❤ Nes vakar 17:43 pušynu kvepiančioj aplinkoj ir besišypsančių žmonių apsupty į šį pasaulį atėjo tobulas, 55cm ir 3.666kg žmogus. "Lengvai ir saldžiai" - taip pavadinčiau savo antrą gimdymą, dėka šios aplinkos ir čia dirbančių specialistų :) #babyborn #newborn #boy #happyfamily #baltijosamerikosklinika

A post shared by Goda Jokubaitienė (@goda_jokubaitiene) on Apr 21, 2017 at 11:54pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis