Be rankų ir kojų gimęs Nikas Vujičičius vėl taps tėvu, šįkart – dvynukų

Du vaikus su žmona Kanae auginantis Nikas Vujičičius vėl taps tėčiu. Ir šįkart nėštumas ypatingas - pora laukia gimstant dvynukų.

Niko gyvenimo istorija jau yra įkvėpusi tūkstančius žmonių visame pasaulyje. 2016 metais Nikas lankėsi ir Lietuvoje, kur sausakimšoje Kauno "Žalgirio" arenoje skaitė motyvacinę paskaitą.

Nikas Vujičičius neturi nei rankų, nei kojų. Jis gimė 1982 m. gruodžio 4 d. Melburne, serbų emigrantų šeimoje.

Niko negalia netrukdo jam keliauti aplink Žemės rutulį, skaityti paskaitas milijonams žmonių, užsidirbti pinigų, vesti gražuolę ir susilaukti dviejų vaikų.

Nikas gali vaikščioti, šokinėti ir gyventi pilnavertį gyvenimą neturėdamas galūnių. Iki šiol jis išleido aštuonias knygas, kuriose rašo apie savo gyvenimą ir pasiekimus, taip bandydamas motyvuoti ir paskatinti neįgalius bei viską galinčius, tačiau laimės nerandančius žmones. Gyventi, šypsotis ir motyvuoti kitus Niką įkvepia gilus tikėjimas.

Apie tai, kad laukiasi vaiko, Niko žmona prieš kurį laiką pranešė savo feisbuko paskyroje. O pastarosiomis dienomis ji publikavo ultragarso nuotrauką, kuri patvirtina, kad šeima laukia gimstant ne vieno, o dviejų vaikučių.

Nuotraukos prieraše Kanae džiaugiasi savo dvigubu nėštumu ir sako nekantriai laukianti dienos, kada sužinos būsimųjų vaikučių lytį.

Nikas ir Kanae susituokė 2012 metais. Vyriausiam sūnui Kiyoshi šiuo metu ketveri metai, o mažajam Dejan tuoj sukaks dveji.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis