TAVO VAIKO premjeroje – animacinė komedija EMODŽI FILMAS

Ar kada susimąstėte, kas vyksta jūsų išmaniojo telefono viduje? Dabar mąstyti nebereikės – galėsite pamatyti savo akimis! Rugpjūčio 13 d. (sekmadienį) su TAVO VAIKO premjera į Lietuvos kino teatrus atkeliauja emocijų kupinas „Emodži filmas". Pamatykite pirmieji!

Prie „Kung Fu Pandos", „Lilo ir Stičo" bei kitų animacinių herojų darbavęsis Niujorko režisierius bei animatorius Tony Leondis nusprendė, kad laikas pačiam sukurti savo animacinį filmą ir įniko tyrinėti... išmaniojo telefono pasaulį!

Pasirodo, šalia visų kitų dalykų, išmaniajame telefone yra didžiulis Tekstopolio miestas, kuriame gyvena visi paveikslėliai, naudojami susirašinėjimo programėlėse – emodži. Jų gyvenimo tikslas – būti pasirinktiems telefono naudotojo. Visi emodži turi unikalią, vienintelę išraišką, kuria didžiuojasi ir laiko didžiąja gyvenimo prasme. Visi, išskyrus vieną – Džiną, kuris gimė be specialaus filtro ir gali demonstruoti ne vieną, o daugybę emocijų.

Kamuojamas švelnios šizofrenijos, ir nuolat jausdamasis nenormalus Džinas su draugeliais Hai Faiv ir Hake iškeliauja į telefono gilumas ieškoti specialaus kodo, kuris jį pataisytų ir pagaliau suteiktų normalų, save gerbiančiam emodži priderantį gyvenimą. Neįtikėtina ir nuostabi Džino kelionė ir pasakojama „Emodži filme".

Rugpjūčio 13 d., sekmadienį, per „Tavo vaiko" premjerą visuose kino centruose „Forum Cinemas" įvyks išankstiniai „Emodži filmo" seansai, nes filmas Lietuvos kino teatrų repertuaruose pasirodys tik nuo rugpjūčio 18 d. Per „Tavo vaiko" premjerą bus rodoma lietuviškai dubliuota filmo versija 3D formatu. Daugiau informacijos – ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis