20-ą vaiką pagimdžiusi moteris pareiškė, kad tai jau pabaiga

20 vaikų per 30 metų. Tokia įspūdinga vaikų statistika gali pasigirti pati gausiausia Didžiosios Britanijos šeima.

Britai Sue (42) ir Noel (46) Radford gyvena Lankašyre. Pati jauniausioji atžala - Archie – gimė šių metų rugsėjo pabaigoje. Kaip tvirtina tėvai, tai jau paskutinysis jų vaikas, daugiau šeimos pagausėjimo jie neplanuoja.

Šią šeimą Didžiojoje Britanijoje žino, greičiausiai, visi. TV realybės šou dalyvavusi Radfordų šeima nuo viešumo niekada nesislapstė. Apie savo kasdienybę su tokiu būriu vaikų jie pasakoja savo socialinių tinklų paskyrose – ir feisbuke, ir instagrame, ir tviteryje.

Taip pat yra sukurta oficiali šeimos interneto svetainė - http://www.theradfordfamily.co.uk/.

Štai vien feisbuke (https://www.facebook.com/TheRadfordFamily/) šeima turi kone trečdalį milijono gerbėjų, su kuriais dalijasi savo patirtimi.

Jų bendra istorija prasidėjo tada, kai abu buvo vaikai. Tiesa, tada dar niekas negalėjo įsivaizduoti, kad ateityje jie taps pora ir susilauks tokio būrio vaikų.

Sue ir Noel susipažino dar mokykloje, ten ir pradėjo susitikinėti. Kai sužinojo, jog laukiasi, Sue buvo vos 14 metų. Šiandien moteriai 42 metai, ir ji sako, kad paskutinysis gimdymas tikrai jau buvo paskutinis.

Vida Press

Įdomu, kad gausioje šeimoje nėra nė vienos dvynukų ar trynukų poros, taigi, Sue gimdė 20 kartų ir šiandien turi 20 vaikų.

Šeima gyvena dešimties kambarių name, vairuoja autobusiuką, kuriame vien vaikiškų kėdučių reikia daugiau kaip dešimties. Kiekvieną dieną šeima skalbia kalnus drabužių. Jie paskaičiavo, kad skalbyklės kasdien sukasi mažiausiai 12 kartų.

Vida Press

Vyriausiasis šeimos vaikas Chris artėja link savo trisdešimtmečio. Jį moteris gimdė būdama 14 metų. Nors ir būdama nepilnametė, moteris ryžosi pati auginti pirmagimį, neklausydama siūlymų pasidaryti abortą ar ką tik gimusį vaiką atiduoti įvaikinimui.

Vida Press

Kaip minėta, vyriausiasis yra Chris. Toliau gimė šie vaikai: Sophie, Chloe, Jack, Daniel, Luke, Millie, Katie, James, Ellie, Aimee, Josh, Max, Tilly, Oscar, Casper, Hallie, Phoebe, Archie.

Vida Press

Šeima nuolat vietos žiniasklaidos dėmesio centre, nes britams įdomu, kaip galima tvarkytis su tokia didele šeima. Štai „Mirror“ buvo paviešinta informacija, kad vien vaikams Radfordai per metus išleidžia apie 35 000 eurų.

Iš šios sumos didelė dalis tenka maistui. Manoma, kad per savaitę šeima “pravalgo“ apie 300 eurų. Nemažai kainuoja šventės – gimtadieniai ir Kalėdos. Kalėdoms ant šeimos stalo būna trys kalakutai, keturi kilogramai bulvių ir kalnai daržovių.

Už vaikus šeima gauna tiek išmokų, kiek ir kita eilinė šeima Didžiojoje Britanijoje. Papildomai jie užsidirba dalyvaudami TV laidose. Jau ne pirmus metus yra kuriamos realybės šou laidos apie šią šeimą.

Vida Press

Beje, viename interviu šeima sakė, kad jų pradinis planas buvo turėti 3 vaikus, tiesiog tėvystės ir motinystės instinktai buvo stiprūs, todėl jie neapsiribojo tokiu skaičiumi atžalų.

Šiandien šeima yra tvirtai apsisprendusi, kad 20 – galutinis vaikų skaičius. Pažiūrėsime, ar taip ir bus iš tiesų.

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis