Negyvų dvynių susilaukusi šeima vežė juos laidoti ir tada įvyko stebuklas

Šią savaitę žiniasklaidą apskriejo neįtikėtina istorija iš Naujojo Delio (Indija), kuri labiau primena siaubo filmo scenarijų, o ne realų įvykį XXI amžiuje.

Moteriai prasidėjus priešlaikiniam gimdymui, ji pasirinko privačią medicinos įstaigą. Indijoje valstybinės medicinos įstaigos vertinamos prieštaringai, todėl turintys nors kiek galimybių žmonės stengiasi naudotis privačiomis.

Indų šeima gimdyti atvyko į žinomą „Max Hospital“ medicinos įstaigų tinklo ligoninę. Užvakar gimus dvynukams, vienam iš karto buvo diagnozuota mirtis. Kitas dar rodė gyvybės ženklų, tačiau tėvų liūdesiui, netrukus ir jam buvo konstatuota mirtis.

Tėvams buvo atiduotas plastikinis maišas su abiejų mažylių kūneliais, kad jie galėtų palaidoti dvynukus. Kaip žiniasklaidai pasakojo vaikų senelis, gedinti pora su negyvais kūdikiais buvo nuvažiavusi apie tris kilometrus nuo ligoninės, kai pastebėjo, kad plastikinis maišelis „juda“. Atidarę jį, pamatė, jog vienas iš paskelbtųjų mirusiu naujagimių kvėpuoja!

Kaip galėdami greičiau visi nuskubėjo į kitą arčiausiai esančią ligoninę ir paaiškėjo tiesa – mažylis buvo gyvas. Jis buvo kuo greičiau patalpintas į inkubatorių ir prijungtas prie aparatų.

Šalies sveikatos ministras bei premjeras pareiškė susirūpinimą tokia situacija ir pažadėjo, kad atvejis bus kruopščiai ištirtas. Policija pradėjo tyrimą.

Ligoninės atstovai tvirtina, kad taip pasielgę du gydytojai šiuo metu nedirba, vyksta vietinis tyrimas ir jie atsiprašo tėvų už sukeltą skausmą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis