42 metų aktorė pirmą kartą taps mama

JAV kino ir televizijos aktorė Eva Longoria (42), mums geriausiai žinoma iš „Nusivylusių namų šeimininkių“ ruošiasi pirmą kartą tapti mama.

Tuo metu, kai gimdys, Evai bus 43 metai. Tačiau aktorei toks amžius neatrodo kliūtis susilaukti pirmojo vaikelio. Gerai žinomame seriale, kuris išgarsino Evą, ji vaidino dviejų vaikų mamą ir namų šeimininkę. Realybėje ji visada buvo veikli ir (iki šiol) bevaikė moteris.

Vida Press

Pirmoji Evos Longorios santuoka su aktoriumi Tyleriu Christopher baigėsi 2004 metais. Su krepšinio žvaigžde Toniu Parkeriu moteris išsiskyrė 2011 metais, jų santuoka truko ketverius metus.

Ir tik dabar trečioji santuoka padovanos Evai kūdikį. Pranešama, kad jai dabar yra maždaug 4 nėštumo mėnuo. Vieno šaltinio duomenimis, aktorė laukiasi berniuko.

Eva Longoria
Eva Longoria
Vida Press

Pati Eva Longoria augo Teksase daugiavaikėje šeimoje. Sakoma, kad Eva ir Jose yra be galo laimingi būsimu šeimos pagausėjimu.

Žiniasklaidos magnatas Jose Baston ir aktorė susipažino prieš ketverius metus. Praėjus dvejiems metams po pažinties jie susižadėjo Dubajuje, o vestuvės įvyko 2016 metais Meksikoje.

Vida Press

"Kartais tikra meilė aplanko vėlesniame amžiuje. Tada, kai tu tikrai žinai, ko nori ir kas tau yra geriausia“, – viename interviu yra sakiusi aktorė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis