Išradinga tinklaraštininkė Inga pristato: kavos aparatas už 4 eurus

Dviejų vaikučių mama Inga, daugiau kaip prieš pusmetį sukūrusi tinklaraštį „Mamos diena“ pasidalijo labai smagiu būdu, kaip namuose išsivirti kavos su puta, naudojant „kavos aparatą“ už 4 eurus.

Ingos pasidalintas vaizdo įrašas feisbuke sulaukė didžiulio susidomėjimo – jį peržiūrėjo beveik trečdalis milijono internautų.

Linksmas ir smagus vaizdo įrašas palydimas štai tokiu komentaru: „Kol visos svajoja apie kavos aparatą už 600 eurų, aš džiaugiuosi nuostabia kava jau dabar, kurią pagaminau su savo kavos aparatu už 4 eurus ir kuris neužima vietos mano virtuvėje. Tai pats paprasčiausias kavinukas su sieteliu, gal pas daug ką jis dulka spintelėje, kaip pas mane anksčiau. Šiandien jis mano virtuvėje nepakeičiamas!“

Ingos receptas yra išradingas ir tikrai nesunkus. Reikia turėti kavinuką su sieteliu, pieno ir kavos.

Gaminimas:

Pakaitinam pusę puodelio pieno (puode ar mikrobangų krosnelėje - užvirti nereikia). Karštą pieną pilam į kavinuką ir plakam, kol pieno kiekis padvigubės (~30 sekundžių). Pilam į puodelį, ant viršaus kavą be tirščių ir mėgaujamės.

Pažiūrėkime smagų triuką drauge:

TAVO VAIKAS susisiekė su Inga ir pasiteiravo, kaip jai kilo ši idėja. „Kasdien susidurdavau su klausimais - kur pirkai, kur radai, kas pagamino, kaip tai padaryti... Taip aš nusprendžiau skleisti žinią plačiau, ne tik draugių rate“, – atsakė ji.

Feisbuke tinklaraštį „Mamos dieną“ galima rasti čia, o instagrame – čia.

„Tinklaraščiui kiek daugiau nei pusmetis, o mano du berniukai - Kajus ir Domas - įkvepia kasdien ieškoti idėjų, naujovių ir iš paprastų dalykų kurti stebuklus. Mamos diena - kupina atradimų, patarimų ir tikrų rekomendacijų, vaikams, mamoms ir šeimai“, – smagia veikla džiaugiasi Inga.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis