Mamos rekomenduoja: 9 mėgstami blogai apie vaikų auginimą Lietuvoje

TAVO VAIKO feisbuko paskyroje, kurioje šiuo metu turime daugiau kaip 70 000 fanų, paprašėme tėvų pasidalinti, kokius mamų ar tėčių rašomus tinklaraščius jie stebi.

Jūsų dėmesiui, mūsų feisbuko paskyros bičiulių rekomendacijos, kokie mamų rašomi tinklaraščiai Lietuvoje joms labiausiai patinka.

Radvilė:

Labiausiai patinka „Dienoraštis Mamoms". Nes čia randu daug informacijos įvairiomis temomis: pradedant žaislų pristatymais ir baigiant pasakojimais apie keliones. Patinka ivairūs skelbiami vaizdo įrašo, smagūs paveikslėliai iš mamų gyvenimo. Kasdien aplankau šį blogą.

Dienoraštis Mamoms

Dienoraštis Mamoms. 9.3K likes. Tinklaraštis,skirtas mamoms ir jų vaikams.

Ramunė:

„Mamalogas“. Ten vienintelė vieta, kur dangus nėra nuolat žydras, visada šviečia saulė ir čiulba paukštukai. Kiti blogai - per „saldūs“.

Mamalogas

Mamalogas. 21K likes. 3 vaikų mamos blogas apie geriausias prekes ir paslaugas vaikams bei vaikų auginimą be pagražinimų ir makiažo. Jautrioms supermamoms nesubalansuota!

Edita:

Man labiausiai patinka tinklaraštis „Viena mama sako“.

Viena mama sako

Viena mama sako. 4,995 likes · 457 talking about this. Viena mama sako apie motinystę, laisvalaikį, įdomius atradimus, naudingą patirtį ir smagius nutikimus.

Donata:

Tinklaraštis „Ponas Leonas“ — su sveiku humoro jausmu apie motinystę.

Ponas Leonas

Ponas Leonas. 780 likes. Ponas Leonas - apie meilę bet kokiam grožiui

Daina:

Pats šilčiausias mano stebimas tinklaraštis yra „Cukrinis avinėlis“.

Cukrinis avinėlis

Cukrinis avinėlis. Cukrinis avinėlis... kažkas labai labai lengvo, mielo, ir, žinoma, saldaus! Tai nuotaikingų, jaukių ir skanių idėjų tinklaraštis visai šeimai, nuo paties jauniausio iki seniausio!

Urtė:

Man labiausiai patinka tinklaraštis mamytėms „BabyBlog“.

BabyBlog

BabyBlog. Tai apžvalgų tinklaraštis apie vaikų bei mamų prekes ir paslaugas. Nuoširdžios ir atviros rekomendacijos. Linksmi filmukai apie motinystę

Jurgita:

Pats geriausias man – „Tobula netobula šeima“.

Tobula netobula šeima

Tobula netobula šeima. 6,088 likes · 385 talking about this. Apie netobulos šeimos kasdienybę ir šeimai reikalingus pirkinius internetu.

Judita:

Mano mėgstamiausias yra „Two makes six“.

Two makes six

Two makes six, Vilnius, Lithuania. 9.2K likes. PIRMIAUSIA VAIKAI BŪNA MŪSŲ SVAJONĖS, VĖLIAU TOS SVAJONĖS VIRSTA REALYBE IR TUOMET JIE PADEDA MUMS ĮGYVENDINTI SAVO SVAJONES.

Gražina:

Man patinka „Planas B“.

Planas B

Planas B. Kur įmanoma patekti su vaikišku vežimėliu? Ką valgyti, kai, atrodo, negali nieko valgyti? Ir kiti mamiški dalykėliai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis