9 žinomi Lietuvos vyrai, kuriems ši Tėčio diena - pirmoji

Pirmąjį birželio sekmadienį Lietuvoje švenčiame Tėvo dieną, kuomet sveikiname visus tėčius ir senelius. Ši diena bus ypatinga ir būriui žinomų Lietuvos vyrų, nes jiems ši Tėvo diena bus pirmoji jų gyvenime, kurią jie švęs jau patys būdami tėčiais.

Dainininkas Donatas Montvydas su žmona Veronika sūpuoja pirmagimę dukrytę Adelę, kuri gimė praėjusių metų spalio mėnesį. Iki gimimo likus mėnesiui, pora susituokė. Tai - pirmasis mažylis šioje muzikalioje šeimoje.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Dvyniai ir jų santykiai su kitais Zodiako ženklais
Vaikų vardų mados Kaune: TOP 10 ir mamų komentarai

DELFI / Šarūnas Mažeika

Radijo laidų vedėjas „radistas" Rolandas Mackevičius šiais metais irgi galės pirmą kartą oficialiai švęsti Tėčio dieną. Jis su žmona Ieva, „Pinup girls" grupės nare, susilaukė pirmagimio sūnaus Motiejaus.

DELFI / Tomas Vinickas

Prodiuseris Egmontas Bžeskas su žmona Reda augina netrukus metukus švęsiančią dukrytę Ameliją, tačiau ši Tėčio diena - pirmoji vyrui, kuomet jis tapo tėčiu. Interviu portalui Tavovaikas.lt pora yra sakiusi, kad dukrytės gimimas dar sutvirtino jų šeimą ir atnešė į namus pilnatvės jausmą.

Egmontas Bžeskas
Egmontas Bžeskas
DELFI / Tomas Vinickas

Šokėjas Vytautas Mackonis su žmona Natalija augina mažąją Penelopę. Lapkričio 22 -ąją gimusią pirmagimę dukrytę pora kruopščiai planavo ir buvo labai laimingi sulaukę jos. „Vytautas yra nuostabus tėtis. Nesu jo mačiusi laimingesnio, kaip tada, kai jis priėjo po gimdymo ir pasakė „Ačiū tau už dukrytę", - mūsų portalui interviu yra sakiusi Natalija.

DELFI / Kiril Čachovskij

Dizaineris Robertas Kalinkinas su žmona Agne pirmagimio sūnaus susilaukė praėjus vos savaitei po savo kolekcijos pristatymo. Tai pirmoji poros atžala, tad pirmąją Tėčio dieną švęsti būtina!

Klubas.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Dainininkas Edgaras Lubys, žinomas Amberlife slapyvardžiu, šiais metais Tėčio dieną švęs pirmą kartą. Jis su žurnaliste Živile Vaškyte susilaukė pirmagimės Fridos, kuri pirmąjį gimtadienį švęs rugpjūčio pabaigoje.

DELFI / Tomas Vinickas

Penkiakovininkas Edvinas Krungolcas į tėčių gretas įstojo parėjusių metų liepos 11 -ąją, kai su žmona Vesta susilaukė dukrytės. Mažylei jau paaugus sportininkas šiais metais švenčia savo, kaip tėčio, pirmąją Tėvo dieną.

DELFI / Tomas Vinickas

Krepšininkas Renaldas Seibutis su žmona Dovile pirmagimio sūnaus susilaukė gruodžio 3 -ąją dieną. Vilniaus „Lietuvos ryto" krepšinio klube šį sezoną žaidęs sportininkas šiemet pirmą kartą švęs Tėčio dieną, o netrukus po to - pirmąsias vestuvių metines, nes pora susituokė prieš metus birželio mėnesį.

DELFI / Tomas Vinickas

Sveikiname jaunus tėvelius su artėjančia Tėčio diena!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis