Geriausias tėtis pagal Zodiako ženklą yra...

Horoskopų mamoms yra daugybė, tačiau tėčiai neretai būna primiršti. Jūsų dėmesiui smagus vyrų, tapusių tėčiais, horoskopas.

Avinas (kovo 21 diena – balandžio 20 diena)


Tėvystė yra moterų reikalas


Vaikų priežiūrą po Avino ženklu gimęs tėvas įsivaizduoja labai paprastai: kartą per dieną šiltas maistas, kiek dažniau – naujos sauskelnės ir nuolatinis veiksmas. Auklėjimo reikalus jis mielai perleidžia vaiko mamai, užtat noriai ima atžalas kartu su savimi į sporto aikštelę, sporto salę ar pasikarstyti laipiojimo sienomis.


Jautis (balandžio 21 diena – gegužės 20 diena)


Šiltnamio sąlygoms – ne


Po Jaučio ženklu gimęs tėvas leidžia vaikams augti ramybėje. Jis siūlo materialinį saugumą, stoišką kantrybę ir derlingą emocinį pagrindą, kad atžalos galėtų įsitvirtinti ir vėliau tvirtai abiem kojomis stovėti ant žemės.


Dvyniai (gegužės 21 diena – birželio 21 diena)


Belaidės technologijos – modernu


„Ar galiu nukirpti kabelį?" – klausia ką tik iškeptas tėtis, norintis nukirpti virkštelę. Šiuolaikinė technika gimdykloje sulaukia didelio jo susidomėjimo, jis mielai dalinasi savo žiniomis su vyriausiuoju gydytoju, o namuose naujagimio jau laukia radijo ryšiu aprūpintas vaikų kambarys.


Vėžys (birželio 22 diena – liepos 22 diena)


Tėvas su motinos krūtine


Žindantys vyrai nėra retenybė. Tai žino kiekvienas, kuris turi po Vėžio ženklu gimusį tėtį arba tokį pažįsta. Ir šį kartą kalbam ne apie saldų pienelį, o apie saugumo jausmą tėčio glėbyje, paties keptą pyragą ar kartu pralietas ašaras dėl pirmosios meilės. Juk visa tai neįtikėtinai ramina.


Liūtas (liepos 23 diena – rugpjūčio 23 diena)


Vaikai, ateikite žaisti"


Ir kas čia patiria daugiau džiaugsmo: po Liūto ženklu gimęs tėtis ar pats vaikas? Po šiuo Zodiako ženklu gimusi šeimos galva rengia šventes, organizuoja šeimos išvykas į cirką arba išdidžiai atveda savąją princesę į atranką pagrindiniam vaidmeniui.


Mergelė (rugpjūčio 24 diena – rugsėjo 23 diena)


Į lenteles sudėliotas gyvenimas


Teisingai surašytas kiekvienas užaugtas centimetras, visos vystymosi stadijos ir skiepų grafikas darbo kabinete – visa tai po Mergelės ženklu gimę tėvai laiko savo pareiga. Kiekviena mažiausia smulkmena bus tiksliai dokumentuota, įtraukta į šeimos statistiką, o atėjus atžalos vestuvių dienai svečiai sužinos, kokio ūgio gimė jaunikis ir kiek jis svėrė sulaukęs vienerių.


Svarstyklės (rugsėjo 24 diena – spalio 23 diena)


Tėtukas yra auksinės svarstyklės


Jeigu po Svarstyklių ženklu gimęs tėtis turi ne vieną vaiką, jam pakankamai sudėtinga pasverti savo dėmesį taip, kad nei viena atžala neliktų nuskriausta. Kad tik šeimoje vyrautų taika, jis pasiruošęs visiems ir visada sakyti „taip", ir dar tai daro švelniai ir minkštai.


Skorpionas (spalio 24 diena – lapkričio 22 diena)


Čia niekas nebus nutylima


Gyvenimas gali būti toks bjaurus, todėl būtina labai stengtis ir galėsite išvengti paslaptingų jo kampų. Gyvenimas turi ir tamsiąją savo pusę – tai po Skorpiono ženklu gimęs tėtis savo atžalai pasako be jokių užuolankų, o prieš miegą vietoj pasakos skaito kraują stingdančią kriminalinę istoriją.


Šaulys (lapkričio 23 diena – gruodžio 21 diena)


Tobulėjimo filosofija


Kad vaikas pasiektų aukštus tėvo idealus, būtina jį nuolat ir intensyviai lavinti. Mažiausiai trys užsienio kalbos, gaublys naujagimio kambaryje, nuotykių žaidimų aikštelė kieme ir po Šaulio ženklu gimęs tėtis, kuris kaip įkvepiantis ir motyvuojantis treneris skatina siekti vis puikesnių rezultatų.


Ožiaragis (gruodžio 22 diena – sausio 20 diena)


Kietoji tėčio pusė


Atrodo, kad pati prigimtis užprogramavo sakinį, kurį po Ožiaragio ženklu gimę tėčiai pradeda kartoti kaip maldą vos gimus atžalai: „Aš esu tavo tėtis, o mūsų šeimos taisyklės yra šios (...) Tiesa, tėčio ketinimai patys geriausi, jis savo atžalai nori tik paties geriausio.


Vandenis (sausio 21 diena – vasario 19 diena)


Kitoks auklėjimas


Namų areštas namisėdai, kas palieka lėkštėje maisto, į lovą eina basas, o tai, už ką vakar vaikas sulaukė pagyrų, šiandien sulauks bausmė – po Vandenio ženklu gimęs tėtis nesiliauna stebinti savo keistomis idėjomis. Šalia jo vaikai būna itin ramūs, nes nežinia, ką jis vėl sugalvos.


Žuvys (vasario 20 diena – kovo 20 diena)


Tėvas Teresė


Paskutiniai švarūs marškiniai, automobilis, santaupos ir paskutiniai ego likučiai – po Žuvų ženklu gimęs tėtis mielai viską atiduos savo vaikams. Ir kai jo atžala sudaužys automobilį ar iššvaistys pinigus, toks tėtis dar apgaubs vaiką supratimu ir globa.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis