Kristupas Krivickas: vaikai man padėjo atsikratyti blogų įpročių

Televizijos laidų vedėjo ir prodiuserio Kristupo Krivicko šeimoje dabar ypatingas metas. Jis su žmona Jurgita gyvena laukimu – vasaros gale jų namuose jau krykštaus ketvirta atžala. Tris dukras turintiems tėvams žinia, kad gims sūnus – itin džiugi.

Vaikai man padėjo atsikratyti blogų įpročių ir disciplinuoti save", - šį pirmadienio vakarą 20.25 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki..." prisipažins Kristupas, atsisakęs cigarečių, privengiantis alkoholio ir netrukus laikysiantis egzaminą gauti juodąjį kiokušin karate diržą.

Kristupas patikina, kad dukros auga be didelių suvaržymų – šoka baletą, piešia, dainuoja ir apie būsimą karjerą negalvoja. Tačiau sūnui jis jau yra numatęs rimtesnių užduočių, tokių kaip savanoriška karinė tarnyba ar karate užsiėmimai.

"Mes labai ilgai galvojom prieš nuspręsdami turėti ketvirtą vaiką. Kad tai būtų saugu ir sveika. Nevartojome alkoholio, nerūkėme, gyvename šeimos gyvenimą. Svarbus ir amžius – nėra taip, kad man tai būtų trečia santuoka, ir aš būdamas 58 metų, pasiėmęs jauną gražią trečią žmoną dar bandau kažką", - sako K. Krivickas.

Jurgita neslepia – kantrios ir ramios žmonos įvaizdis visuomenėje susiformavo ne veltui – ji iš tiesų patikina dirbanti namuose pilnu etatu – keliasi pirmoji, gamina šeimai pusryčius, veža dukras į darželį ir mokyklą, ruošia su jomis pamokas.

Tačiau Jurgita patikina, kad niekada nesigailėjo save atidavusi šeimai ir mintis apie karjerą ir asmenines ambicijas jau seniai pamiršo. „Puikiai suprantu, kad niekada nebepadarysiu neeilinės karjeros, bet tai niekada ir nebuvo mano prioritetas", - sako Jurgita.

Kristupas neslepia – darbas televizijoje labai nepastovus. Vienus metus tu gali turėti puikių darbo pasiūlymų, o kitą būti pamirštas. Ir kai esi vienintelis didelės šeimos maitintojas, ta atsakomybė slegia. "Tačiau aš pasitikiu savimi ir nemanau, kad ateis diena, kai nebegalėsiu išlaikyti savo šeimos. Aš esu jaunas, sveikas ir protingas žmogus", - sako Kristupas.

Kristupas neabejoja – jų šeima laiminga dėl to, kad kiekvienas žino savo pareigas. Vyras uždirba pinigus, moteris rūpinasi vaikais, buitimi ir namais. Tačiau Kristupui nepatinka teiginys, kad Jurgita paaukojo save šeimai. „Moteriai atsiduoti šeimai ir nedirbti tai tas pat, kaip laimėti loterijoje", - mano jis.

Kristupas nelabai supranta moterų, kurioms už motinystę kur kas svarbiau apginti daktaro disertaciją ar siekti karjeros ir tai vadina tuščiomis ambicijomis. Jo nežavi karjeristės, kurios tik pagimdžiusios išskuba į darbus.

"Vyrai silpnėja ir moteriškėja, todėl moterims nebelieka iš ko rinktis, reikia laikyti visus namų kampus ir dar uždirbti šeimai pinigus", - sako Kristupas ir neneigia, kad viena svarbiausių moteriškumo išraiškų jis laiko moters grožį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis