Nėščiais tapę vyrai neslėpė ašarų VIDEO

Laukiantis vaiko, vienas didžiausių moterų džiaugsmų – jausti mažylio judesius. Nuo šiol tai pajusti gali ir tėčiai. Pirmieji išbandę unikalų diržą vyrai apsiverkė.

Nėščias vyras? Įmanoma!

Sakoma, kad nėštumo metu vyrui kaip niekad sunku suprasti moters būseną. Juk vyras nežino, kas yra rytinis pykinimas, ką reiškia pirmieji sąrėmiai ar gimdymo skausmas. Tačiau būsimieji tėčiai fiziškai negali patirti ir didelio nėštumo malonumo - kūdikio judesių.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Naujagimis net nepajuto, kad gimė

Dabar galima sakyti, kad tai įmanoma! Huggies Argentinoje sukūrė ir pristatė unikalų diržą, kuris leidžia vyrams pajausti vaiko judesius realiu laiku, kai jis iš tiesų juda jo žmonos gimdoje. Naujasis diržas, primenantis nėščios moters pilvą, uždedamas vyrui ant pilvo, panašų dėvi ir jo besilaukianti žmona. Tuo metu, kai moters pilve vaikas sujuda, sinchroniškai judesį pajaučia ir tėtis.  

Diržą išbandžiusieji vyrai neslepia ašarų

Šį unikalų diržą išbandę vyrai neslepia susijaudinimo ašarų - momentai, kai kūdikis juda, iš tiesų yra ypatingi.

Vaizdo įraše užfiksuota nustebusių ir sujaudintų vyrų reakcija, kurie nuo šiol nors trumpam gali įlįsti į nėščiosios kailį ir pajausti būsimą vaikelį tikrąją ta žodžio prasme.

YouTube tinkle, peržiūrėjęs šį video, vienas komentatorius pajuokavo, kad belieka dabar sulaukti vyrams sukurto diržo, atkartojančio nėščiosios šlapimo pūslės skleidžiamus signalus, kurie baigiantis nėštumui moterį į tualetą varinėja kas penkias minutes dieną ir naktį.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis