Rekordas: susilaukė 40 vaikų su 20 moterų (FOTO)

Neatsakingiausiu Didžiosios Britanijos tėvu galima vadinti 56 metų Mike'ą Holpiną, kuris pareiškė, kad su 20 moterų susilaukė 40 vaikų. Ir nori dar daugiau.

Ieva Mackevičienė: mamos nenustoja niekada galvoti apie vaikus
Atvirai: ką reiškia sapnuoti nėštumą, gimdymą, vaikus

Besigydančio alkoholiko vaikai yra nuo 3 iki 37 m. amžiaus. Vyriškis sako, kad dauguma jo vaikų gauna valstybinę priežiūrą, nes jis anksčiau girtaudavo ir neatsakingai elgėsi. Dabar jis nusiteikęs atsigriebti už prarastą laiką, susitvarkyti gyvenimą ir susigrąžinti vaikus.

M. Holpinas šiuo metu gyvena su 10 metų jaunesne sužadėtine Dianne ir dviem suaugusiomis dukterimis. Ant nugaros jis išsitatuiravęs giminės medį su visų vaikų ir anūkų vardais.

Tiesa, dauguma jo vaikų nenori nieko apie jį girdėti. Jis pasakojo: „Buvau visiškas alkoholikas, buvau neatsakingas, bet visada mylėjau vaikus. Dirbau mugėje, turėdavau vienos nakties nuotykių. Susirandi merginą, seksas, o po kelių savaičių ji gali ateiti ir pasakyti: „Aš nėščia."

Daugelis M. Holpino vaikų gyvena už 20 mylių nuo jo namų, tačiau kai kurių sutikęs jis nė nepažintų. Jis pridūrė: „Bet tie, kuriuos pažįstu, stabteli, mes kalbamės apie pusvalandį ar dar ilgiau. Dabar jie ateina pas mane, nes aš švarus, nė lašo alkoholio nebeimu į burną."

Vyriškio kaimynai perspėja, kad jis mėgsta perdėti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis