Vyras filmavo žmonos nėštumą ir sukūrė jautrų filmuką VIDEO

Vimeo tinkle patalpintas vaizdo įrašas pasakoja apie vieną gražiausių laikotarpių moters gyvenime - nėštumą. Laimingas būsimas tėtis įamžino žmonos nėštumą, pirmąsias naujagimio minutes šioje žemėje ir sukūrė jautrų vaizdo filmuką.

Mažiau kaip 5 minutėse (tiek trunka vaizdo įrašas) sutilpo visi devyni mėnesiai ir dar pačios pirmosios naujagimės dienos.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Kaip aš gimdžiau vandenyje Vilniaus Gimdymo namuose
Daugiavaikė mama Birutė - apie vaikų tramdymo ir motyvavimo sistemą

Tėčio filmuotame vaizdo įraše matome, kaip moteris, ką tik pasidariusi nėštumo testą, sužino, kad yra nėščia; kaip šeima remontuoja būsimo vaikučio kambarį; kaip ieško fotografo, kuris galėtų įamžinti didėjantį vaikučio „namuką" - mamos pilvą.

Vaizdo įraše iš anksto sužinome, jog pora laukiasi mergaitės ir jau iš anksto yra išrinkusi jai vardą - Clara. Nufilmuotos ir pirmosios mažylės akimirkos šiame pasaulyje.

Šis vaizdo įrašas - tarsi nufilmuotas nėštumo dienoraštis, kuriame sutalpintos brangiausios akimirkos. Iš tiesų, tai labai gražus prisiminimas apie tai, ką moteris su vyru patiria tik kartą ar kelis kartus gyvenime.

Pasižiūrėkime vaizdo įrašą drauge, gal jis įkvėps ir jus įamžinti savąjį nėštumą - rašant dienoraštį, fotografuojant ar filmuojant jį.

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis