Kalėdos 2015: populiariausios LEGO dovanos

Artėjant Kalėdų eglutės puošimo metui, vis dažniau susimąstome, ką po ja padės Kalėdų senelis? Tėvams ir seneliams tenka gerokai pasukti galvas, beieškant atsakymo į šį klausimą. Vaikų širdis šis klausimas pripildo nerimastingo laukimo virpulio - ar išpildys Kalėdų senelis mano slaptą norą?

Šventinis rytas gali virsti tikru stebuklu mažiesiems, radusiems po egle svajonių dovaną. Tačiau, kaip atspėti, apie ką jie svajoja? Galite neabejoti, LEGO® ir DUPLO® rinkiniai nudžiugins visus vaikus nuo paties mažiausio iki jau ūgtelėjusio mokyklinuko.

Keletas idėjų Kalėdų seneliams iš LEGO geidžiamiausių rinkinių sąrašo

LEGO CITY Giliųjų vandenų sraigtasparnio (60093) arba LEGO CITY Pelkių policijos stoties (60069) rinkiniai patiks berniukams, kurie svajoja užaugę tapti policininkais ar gelbėtojais. Sukonstravę galingą sraigtasparnį jie galės surengti gelbėjimo operaciją jūroje ar sučiupti „blogiukus", bandančius pasislėpti pavojingoje pelkėje.

Gamintojo nuotr.

Gamintojo nuotr.

Naujasis LEGO NINJAGO Moro drakono rinkinys (70736) tikrai yra daugelio berniukų svajonių dovanų sąraše. Kartu su drąsiaisiais nindzėms jie galės paskelbti karą piktosioms jėgoms, kurios siekia užgrobti ir sunaikinti NINJAGO pasaulį.

Gamintojo nuotr.

Kiekviena mergaitė norėtų naujo LEGO Friends rinkinio. Kaip antai Hartleiko švyturio (41094), prie kurio atsidarė nauja ledainė. Į ją su LEGO draugais galima atkeliauti maža valtele. Nesvarbu, kad už lango žiema, ledų norisi visuomet! Mergaitėms, kurios mėgsta dainuoti, ypač patiks LEGO Friends Popžvaigždės persirengimo kambarys (41104) arba didelis Turnė autobusas (41106), kuriuo galima leistis į koncertų turą.

Gamintojo nuotr.


Gamintojo nuotr.

Gamintojo nuotr.

LEGO Technic sunkvežimis (42035) ar LEGO Technic ugnies lėktuvo (42040) rinkiniai su gausybe detalių suteiks pramogą patyrusiems konstruotojams.

Gamintojo nuotr.

Gamintojo nuotr.

Bet kurį „Star Wars" gerbėją nudžiugins naujas LEGO Star Wars Wookiee ginkluoto lėktuvo rinkinys (75084), kuriuo galima leistis į misiją kitose galaktikose.

Gamintojo nuotr.

Mažiesiems kūrėjams - LEGO DUPLO rinkiniai

LEGO DUPLO rinkiniai suteiks atradimo ir pažinimo džiaugsmo patiems mažiausiems kūrėjams. Didelių, spalvotų ir saugių DUPLO kaladėlių rinkiniai yra skirti vaikams nuo 1,5 iki 5 metų amžiaus.

Spalvotu, tūtuojančiu traukiniu iš LEGO DUPLO rinkinio „Mano pirmasis traukinys" (10507) liks sužavėti tiek berniukai, tiek mergaitės. Jiems patiks sukonstruoti traukinį, pastatyti traukinių stotį su bilietų kasa. Įsigiję bilietus, galėsite leistis į kelionę visa šeima.

Gamintojo nuotr.

LEGO DUPLO „Mano pirmasis žaidimų namelis" (10616) - tai rinkinys, kuris leis mažyliams išmokti ne tik statyti kaladėlę ant kaladėlės, bet ir supažindins su dienos ritualais, tokiais, kaip dantukų valymas rytais ir vakarais, košės valgymas pusryčiams, ar pasakos sekimas vakarais prieš miegą.

Gamintojo nuotr.

Mažyliai, kurie dar tik mokosi kalbėti, pirma išmoksta imituoti garsus. Kaip kalba šuniukas, kačiukas ar kitas jau pažįstamas gyvūnas, mažylis galės pasipraktikuoti žaisdamas kaladėlėmis ir figūrėlėmis iš LEGO DUPLO rinkinio „Miško parkas" (10584). Neabejotinai, šiame parke galima bus susipažinti su daugybe dar nematytų žvėrelių.

Gamintojo nuotr.

Laukti Kalėdų ir skaičiuoti, kiek dienų liko iki švenčių, vaikams bus daug smagiau su LEGO Advento kalendoriumi. Šiemet jų yra net trys: „LEGO Friends", „LEGO Star Wars" ir „LEGO City". Kas rytą atvėrus naujas kalendoriaus dureles, už jų galima rasti po siurprizą!

Gamintojo nuotr.

Gamintojo nuotr.

Gamintojo nuotr.

LEGO rinkiniai skatina vaikų kūrybiškumą ir leidžia jiems fantazuoti, kurti ir lavinti pastabumą, atmintį. Kasmet vaikams augant, jų kaladėlių statiniai tampa vis didesni, o paprasti nameliai virsta pilimis tokiomis didelėmis, kaip ir jų svajonės. Tegul vaikai svajoja, o Kalėdų seneliai tepadeda svajonėms išsipildyti!

Daugiau idėjų Kalėdoms galima rasti:

www.lego.com

Užsakymo nr.: PT_69732984

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis