Kokia mama esate pagal Zodiako ženklą

Kokio Zodiako ženklo mama yra labiausiai demokratiška, o kuri nepripažįsta kompromisų ir šeimą valdo kietu kumščiu?


Mama Avinas


Pasiryžusi visiškai atsiduoti šeimai ir vaikų auklėjimui, stengiasi vaikams suteikti viską, kas geriausia. Ji skaito daug knygų apie vaikų auklėjimą, domisi ugdymo naujovėmis ir stengiasi būti geriausia mama pasaulyje. Tokiai mamai jos vaikas atrodo esantis ypatingas ir unikalus.


Mama Jautis


Gyventi be vaikų? Tai neįmanoma! Jeigu Jaučio paklaustų, kas jai brangiausia pasaulyje, jis nesuabejotų nė sekundei - vaikai. Ši mama jiems visiškai atsidavusi. Stengiasi įsiklausyti į vaikų poreikius, negaili vaikams švelnumo ir meilės. Jai patinka myluoti ir bučiuoti vaikus daug kartų per dieną.


Mama Dvyniai


Ši mama moko savo vaikus savarankiškumo nuo mažų dienų. Jos namuose daug lavinamųjų žaislų ir stalo žaidimų bei knygų. Ji didžiuojasi visais savo vaikų pasiekimais ir save vadina ne tik savo vaikų mama, bet ir geriausia drauge. Ši mama mėgsta žaisti su vaikais, skiria jiems daug laiko ir vakarus leidžia ne prie televizoriaus, o apsiavusi riedučiais su vaikais parke.


Mama Vėžys


Tai pati švelniausia ir jautriausia mama pasaulyje, ji atliepia visus jų poreikius. Jeigu vaikams iškyla pavojus saugumui ar sveikatai, ši, atrodytų gležni ir jautri moteris, gali virsti tikra tigre, kovojančia už savo vaikus. Mama Vėžys yra sentimentali, todėl mėgsta fotografuoti vaikus, pildo jų pasiekimų albumus ir, be abejo, saugo jų pirmąją plaukų sruogą ar iškritusį dantuką.


Mama Liūtas


Tai mama - žvaigždė, kurios vaikai taip pat yra patys "pačiausi"... Jiems mama suteikia viską, ką gali geriausio - įdomiausius žaislus, mokyklėles ir būrelius. Ši mama yra dosni, o jos didžiausias troškimas - matyti laimingus savo vaikus. Ji niekada neieškos progos pabėgti nuo atsakomybės auginant vaikus ir mielai leis savo laisvą laiką su savo mažaisiais.


Mama Mergelė


Tai be galo išmintinga mama, kuri yra visada pasiruošusi padėti, patarti vaikui, bet niekada nedaro už jį to, ką jis gali pats. Šios mamos vaikai turi puikų humoro jausmą, taip pat stiliaus pojūtį. Ši mama daug dėmesio skiria vaiko fizinės sveikatos stiprinimui - rūpinasi, kad jis valgytų pilnavertį maistą, pakankamai judėtų ir turėtų gerus higienos įgūdžius.


Mama Svarstyklės


Tai labai teisinga mama, kuri savo vertybes nuo mažų dienų diegs ir savo vaikams. Tapusi mama, ji perkainoja savo gyvenimo prioritetus ir jų viršūnėje atsiduria vaikai. Ši mama yra kūrybiška ir nesijaudinanti dėl nereikšmingų smulkmenų. Ji žino, kad laimingi vaikai paprastai nebūna idealiai švarūs, o namai, kuriuose laksto mažyliai, neturi priminti sterilios operacinės. Vaikai dievina savo mamą, o ši - juos.


Mama Skorpionas


Ši mama yra labai atsakinga, besiruošianti motinystei ir vaikų auginimui. Be to, Skorpionų labai stipri intuicija, o tai padeda susilaukus mažylio. Jos meilė vaikams beribė. Grįžusi iš darbų, ji visa širdimi atsiduoda vaikams ir jų poreikiams. Skorpionui yra svarbu, kad kiekvienas vaikas surastų tik jam skirtą kelią, atrastų tik jam būdingus talentus, todėl skatins kiekvieno vaiko individualumą bei pasitikėjimą savimi.


Mama Šaulys


Tai mama, kuri viską daro apgalvotai ir tiksliai, jai patinka, kai vaikai turi aiškų dienos režimą, o elgiasi pagal iš anksto nustatytas ribas. Ji žino, kad tada vaikai jaučiasi saugūs ir ramūs, o žinodami, kas jiems leistina, kas ne - prisiima atsakomybę už savo elgesį bei pasekmes, kas nutinka, kai to nesilaikoma. Ši mama su dideliu įkvėpimu organizuoja savo vaikų laisvalaikį - net išvyka į artimiausią parką tampa smagiu ir įdomiu nuotykiu. Šauliai turi ypatingą humoro jausmą.


Mama Ožiaragis


Ši mama iš išorės atrodo rami, tačiau jos viduje kunkuliuoja didžiulė meilė ir švelnumas vaikams. Ji yra griežta ir mokanti išsireikalauti to, ko reikia. Ožiaragis nuvers kalnus, jei reikia, kad jos vaikai įgyvendintų savo svajones.


Mama Vandenis


Labiausiai nepriklausoma iš visų mamų, kuri stengiasi, kad ir jos vaikas augtų nevaržoma stereotipų asmenybe, būtų laisvas ir nebijantis siekti pačių nerealiausių tikslų. Vandenis yra ryžtingas ženklas, kuris nuolat ieško nuotykių ir naujų sričių. Šios mamos svajonė, kad ir jos vaikai augtų smalsiais optimistais, net šiek tiek avantiūristais. Ši mama savo vaikams suteikia pakankamai laisvės, tačiau tuo pačiu yra moralinis autoritetas ir užuovėja, kurioje vaikai visada ras paguodą ir pagalbą.


Mama Žuvys


Tai mama, kuri jautriai reaguoja į savo vaikų nesėkmes. Ji savo vaikus moka mylėti itin stipriai. Visą gyvenimą ši mama nesustos galvoti, ką gali padaryti, kad jos vaikai taptų dar labiau laimingi ir sėkmingi. Vaikai, tai suprasdami, atsilygins tokia pat didele ir besąlygine meile.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis