Kurio Zodiako ženklo moterys būna rūpestingiausios mamos?

Griežta? Linksma? O gal atlaidi? Sužinokite, kokia esate mama pagal tai, koks jūsų Zodiako ženklas.

Avinas: kovo 21 d. - balandžio 20 d.

Ji visada visiškai atsiduoti šeimyniniam gyvenimui ir vaikams. Ji stengiasi viską daryti kuo geriau. Ji ieško naujų idėjų, skaito daug knygų apie vaikų auklėjimą, tikėdamasi išauginti patį geriausią pasaulį vaiką.

Kartais mama Avinas net neklauso, ką jai sako vaiką prižiūrintis gydytojas - juk ji žino geriau! Avinas neabejoja, kad geriausias ir šauniausias pasaulyje yra būtent jos vaikas.

Jautis: balandžio 21 d. - gegužės 20 d.

Gyventi be vaikų? Neįmanoma. Ji visiškai atsidavusi motinystei. Stengiasi būti teisinga visiems vaikams, kontroliuoja vaikų problemas. Ji labai švelni mama. Glausdama, myluodama ir bučiuodama vaikus ji yra laimingiausia pasaulyje.

Vienintelis pavojus yra tas, kad augdami vaikai gali imti „dusti" nuo tokio mamos rūpestingumo ir švelnumo. Mamoms Jaučiams labai svarbu, kad jų vaikas būtų gražiai aprengtas, turėtų gerą apetitą.

Dvyniai: gegužės 22 d. - birželio 21 d.

Tai mama, mokanti vaikus savarankiškumo nuo mažų dienų. Jų namuose apstu knygų ir lavinamųjų stalo žaidimų. Ji džiaugiasi kiekvienu vaiko gautu pagyrimu mokykloje, kiekvienu jo išmoktu nauju dalyku. Santykiai su vaiku grįsti pagarba ir draugyste.

Paprastai toks vaikas visiškai pasitiki mama. Mama Dvyniai mielai žaidžia su vaiku šachmatais, kitus stalo žaidimus, tačiau ją sunkiau išvilioti į parką - apsiauti riedučius ar pasivažinėti dviračiu.

Vėžys: birželio 22 d. - liepos 22 d.

Tai švelni ir atidi savo vaikams mama. Pastebėjusi, kad vaikas jaučiasi it nesavas, ji padarys viską, kad jis netrukus jau šypsotųsi. Paprastai gležna, ji gali tapti tikra liūte, jei pavojus kyla jos vaiko saugumui.

Mama Vėžys paprastai yra sentimentali. Ji kruopščiai sega vaikų fotografijas, rašo jų pasiekimus į dienoraščius. Atsiminimai apie pirmąsias vaikų gyvenimo dienas ir metus jai labai svarbūs.

Liūtas: liepos 23 d. - rugpjūčio 23 d.

Tai mama, kuri mėgsta vadovauti ir būti galva šeimoje. Jos vaikai turi turėti viską, kas geriausia. Ji tuo pačiu yra ir dosni, tačiau žino savo vertę šeimoje ir savo šeimos vertę visuomenėje. Mamos Liūto svajonė yra užauginti savimi pasitikintį vaiką, kuris būtų laimingas. Ji mėgsta žaisti su vaikais žaidimus, dūkti su jais kieme.

Mergelė: rugpjūčio 24 d. - rugsėjo 23 d.

Tai mama, kuri nieko nedaro už vaikus to, ką jie gali padaryti patys. Kartais ji gali pasirodyti esanti šaltoka, tačiau taip toli gražu nėra. Vaikai vertina jos pasitikėjimą jais, o rami jos išorė slepia mylinčią širdį.

Mama Mergelė nuo mažų stilingai rengia vaikus ir tą įgimtą estetikos jausmą perduoda vaikams. Jai svarbu vaiko fizinė sveikata, todėl ji rūpinasi jo tinkama mityba bei fiziniu parengimu.

Svarstyklės: rugsėjo 24 d. - spalio 23 d.

Ši mama labai mėgsta teisingumą ir tvarką, todėl kartais ją išveda iš kantrybės netvarka ir triukšmas namuose. Tačiau retai, nes dažniausiai jos vaikai ir auga paklusnūs: mėgsta klausytis jos skaitomų pasakų prieš miegą, mielai maudosi vonioje ir eina pietų miego. Mama Svarstyklės visada yra žavi. Ji stengiasi ir pati būti atvira, nuoširdi ir teisinga su savo vaikais.

Skorpionas: spalio 24 d. - lapkričio 22 d.

Šios mamos labai stipri intuicija. Ji padeda jau nuo pirmų vaikučio gyvenimo dienų, apsaugo nuo klaidų ir nemalonumų. Ji jaučia savo vaiką, kada jis yra laimingas, o kada jam reikia pagalbos. Mama Skorpionas savo vaikui atiduoda visą save. Ji sugeba įžvelgti netgi paslėptus vaiko talentus ir padeda jiems vystytis.

Šaulys: lapkričio 23 d. - gruodžio 22 d.

Tai labai rimta ir atsakinga mama.Ji mėgsta daryti viską pagal grafiką: vienu metu maudo, vienu metu guldo. Ji žino, kad režimas mažiems vaikams yra reikalingas. Mama Šaulys yra tikra žaidimų karalienė, ji prigalvoja jų įvairiausių. Tokiems vaikams su mama niekada nebus liūdna.

Ožiaragis: gruodžio 23 d. - sausio 20 d.

Iš šono žvelgiant ji atrodo gana rimta. Tačiau širdyje ji - labai mylinti ir švelni mama. Mama Ožiaragis yra pakankamai griežta ir reikli savo vaikams. Ji mėgsta tvarką ir kai jos klausoma. Šios mamos gyvenimo centre - vaikas, visa kita ne taip svarbu.Mama Ožiaragis gali nuversti kalnus tam, kad įgyvendintų savo vaiko svajones.

Vandenis: sausio 21 d. - vasario 19 d.

Tai labiausiai savo nepriklausomybę vertinanti mama. Ji ir savo vaikams linki užaugti tokiais pat nepriklausomais. Ji visada nusiteikusi naujiems nuotykiams ir nori, kad vaikai užsikrėstų jos avantiūrizmu, smalsumu bei optimizmu. Mama Vandenis savo vaikams suteikia visišką minčių ir veiklos laisvę. Ji linksma ir švelni.

Žuvys: vasario 20 d. - kovo 20 d.

Tai pati jausmingiausia mama iš visų Zodiako ženklų. Ji kremtasi dėl įvairių savo vaikų nesėkmių, esamų ir būsimų, stengiasi padaryti viską, kad jiems sektųsi ir jie rastų laimę. Svarbu, kad ji neperspaustų saugodama ir gindama vaikus nuo visų įmanomų negandų.

Juk neuždrausi vaikams... tiesiog gyventi.! Patarimas mama Žuvims - labiau pasitikėti vaikais ir suteikti jiems daugiau laisvės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis