Numerologė: kuo ypatingi vaikai, gimę bet kurio mėnesio 4, 13, 22 ir 31 dienomis

(9)

NumerologėJulija Kubiliūtė dalijasi su mumis savo žiniomis apie tai, kokią užkoduotą informaciją apie save atsineša tam tikrą mėnesio dieną gimdamas vaikas.


Visi skaičiai turi skirtingas vibracijas, o drauge su kitais skaičiais, kiekvienam žmogui pasireiškia skirtingai. Mano gi noras, pasidalinti gražiomis gimimo dienos savybėmis, padėti tėveliams suprasti savo vaikus, pasitelkiant numerologiją.


Šį kartą pristatau galingą skaičiuką. Ketvertas yra pelnytai laikomas patikimumo simboliu. Taigi, apie vaikus, gimusius bet kurio mėnesio 4, 13, 22 ir 31 dienomis


Architektas be šio skaitmens niekaip neišsivers. Juk kvadratas - kiekvieno pastato pagrindas. Šio unikalaus skaitmens vaikai yra globojami Saturno. Jie apdovanoti visai nevaikiškomis savybėmis - rimtumu ir atsakingumu.

Tai ramaus charakterio, nelinkę išdykauti mažyliai - mamytė drąsiai gali palikti savo lūpdažius ant kosmetikos stalelio, o tėvelis - neužrakintą darbo kambarį. „Ketvertuko“ vaikas pasižymi tik jam būdingu organizuotumu, todėl nebandykite perdėlioti jo žaislų savaip. Savo kambaryje toks mažylis palaikys tvarką - lova paklota, žaislai savo vietose ant lentynų. Betvarkė šį tvarkuolį išveda iš pusiausvyros.


Šis vaikas yra mėgstamas bendraamžių, dažniausiai būna autoritetingu lyderiu, kuris apgalvotai paskirsto vaidmenis ir atsakingai patikrina užduočių atlikimą. Toks vaikas jaučiasi saugus žinodamas, kad yra reikalingas ir naudingas. Atsakingai atliks jam pavestas sunkias užduotis.


Nuo ankstyvų dienų toks mažylis yra atsakingas ir patikimas. Nemėgsta girtis, sveikai užsispyręs, kartais gali pasirodyti netgi drovus, ypač, kai susiduria su nepažįstama aplinka ar situacija. Negailėkite jam pagyrų. Juk gimdytojų pareiga užauginti savimi pasitikinčią Asmenybę. Pabrėžkite jo charakterio vertybes, gebėjimą įveikti sunkumus savarankiškai.


Būkite savo atžalai kokybišku pavyzdžiu - daug juokitės ir džiaukitės gyvenimu. Kartu aplankykite zoologijos sodą, nueikite į cirką, lėlių teatrą, koncertą, žaiskite lenktynes, šokinėkite per virvutę, paspardykite kamuolį... Šie vaikai labai prisirišę prie savo tėvelių ir namų. Todėl sėkmės garantu yra stipri šeima ir jaukūs namai.


Tokie vaikai mėgsta praktiškus žaidimus – mielai užsiima veikla, kur reikia rankų darbo: statyba, meistravimas, konstravimas. Svarbu ugdyti gebėjimą rūpintis kitais. Nupirkite naminį gyvūnėlį, pasiūlykite palaistyti gėles. Skatinkite skaityti knygas, padėti namų ruošoje, net planuoti šeimos biudžetą.


Tokie vaikai gerai įsisavina žinias, turi puikią atmintį. Jei koks nors dalykas nesiseka, pasiaiškinkite, ar nėra konflikto su mokytoju. "Ketvertukai" yra atkaklūs, praktiškos mąstysenos, kryptingai siekia realių tikslų. Tačiau gali rimtai užsispirti, jei bus spaudžiami daryti ką nors per jėgą ir nematys praktinės veiklos rezultato.


Jei tėveliai savu pavyzdžiu perduos gebėjimą džiaugtis kiekviena akimirka, panaudoti proto lankstumą ir širdies gerumą, jų atžala užaugs pilnaverte sąmoninga Asmenybe. Ir dar – „ketvertukai“ dėl savo darbštumo, atsakingumo, organizuotumo ir patikimumo gali pasiekti labai daug.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis