Numerologė: kuo ypatingi vaikai, gimę bet kurio mėnesio 5, 14, 23 dienomis

Numerologė Julija Kubiliūtė dalijasi su mumis savo žiniomis apie tai, kokią užkoduotą informaciją apie save atsineša tam tikrą mėnesio dieną gimdamas vaikas.

Apie vaikus, gimusius bet kurio mėnesio 5, 14, 23 dienomis

Jei jūsų šeimoje gimė „penketukas", tėveliai, drąsiai galite pamiršti būtinybę vaikščioti į sporto klubą. Mat šie vaikučiai – tikri judrumo įsikūnijimai. Juokaujama, kad maniežą, apsaugą elektros lizdui, įvairius užtvarus išrado būtent „penketukų“ tėveliai.

Šie vaikai ypač žavūs, kupini džiaugsmo ir aktyvūs. Traukia kitų žvilgsnius ir susidomėjimą. O "penketuko" vaikams to ir tereikia - jie mėgsta žavėti, susilaukia audringos reakcijos ir pagyrų lavinos. Šie vaikai reikalauja dėmesio, nes tai juos nuramina ir suteikia pasitikėjimo savimi.

Penki reiškia 5 jusles: matyti, lytėti, užuosti, skanauti ir girdėti. Visa tai judrusis, smalsusis mažasis pilietis norės išbandyti, ir niekas jo nesustabdys. Jo žaislų spinta turi būti didelė ir pilna įvairių žaislų, nes toks mažylis greitai praranda susidomėjimą vienu žaislu ir ima kitą. Broliuką ar sesutę mielai įtrauks į savo uraganišką veiklą.

Toks vaikas - ne pagal metus subrendęs. Savęs ir pasaulio pažinimas – svarbiausia jo gyvenime. Su pirmaisiais sakiniais toks mažylis užvers savo gimdytojus klausimais apie viską, kas jį domina. Vėliau, paūgėjus, žinių šaltiniu tampa knyga ir internetas. Tokiam mažyliui būtina asmeninė erdvė žaidimams. Bet kokia „penketuko“ vaiko kūrybinė veikla - svarbi jo vystymąsi skatinanti jėga.

Toks mažylis labai atviras ir kilniaširdis, tačiau kartais gali "sugalvoti" pabūti "pasaulio bamba". Tokie vaikai ramiai nesėdės. Jie būtinai turi išreikšti tai, ką jaučia. Jų vaizduotė labai turtinga, šie vaikai mėgsta pasakas, išgyvena jų herojus. Tokiems vaikams labai svarbus tėvų dėmesys, kuris stiprina jų savivertę. Abejingumą toks vaikas išgyvena skausmingai. Tėveliai, įskiepykite savo atžalai pagarbą ir pasitikėjimą savimi. Tai leis jam išskleisti kūrybinius gebėjimus toje sferoje, kuri jam įdomi. Parodykite savo pavyzdžiu, kas yra tikrasis teisingumas ir disciplina. Pasakokite jam apie jį supančio pasaulio dėsningumus. Sudarykite sąlygas ramiam poilsiui.

Mokykloje šiems vaikams sekasi. Čia jie turi galimybę pademonstruoti aštrų protą, išreikšti savo sugebėjimus ir talentus. Jie dinamiški, atviri, draugiški, dažnai būna įvykių centre. Šiems vaikams būtina padėti suprasti, kaip jie turi elgtis tam tikrose situacijose, priimti atsakingus sprendimus tiek savarankiškai, tiek komandoje.

Mieli tėveliai, žinokite, kad jūsų atžala džiugins jus savo pasiekimais, tačiau jiems būtinas įvertinimas ir pagyrimas. O jeigu užaugęs „penketukas" savo pirmagimį pavadins mamos ar tėčio vardu, žinokite, kad jūsų meilė ir rūpestis įvertintas aukščiausiais balais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis