Numerologė: kuo ypatingi vaikai, gimę bet kurio mėnesio 6, 15, 24 dienomis

Numerologė Julija Kubiliūtė dalijasi su mumis savo žiniomis apie tai, kokią užkoduotą informaciją apie save atsineša tam tikrą mėnesio dieną gimdamas vaikas.

Apie vaikus, gimusius bet kurio mėnesio 6, 15, 24 dienomis.

Jei jūsų pirmagimis gimė vieną iš šių dienų, tai žinokite, kad šeimoje auga ypatingas mažylis būsimiems šeimos nariams. „Šešetuko“ vaikai geriausiai jaučiasi augdami kartu su broliuku ir/ar sesute. Jie jaučia pasitenkinimą padėdami kitiems, rodydami savo rūpestį ir globą. Tokiam vaikui labai svarbu augti laimingoje šeimoje, tada ir jis pats bus laimingas.

„Šešetuko“ vaikai yra ramūs, paklusnūs, supratingi, mėgsta stebėti aplinką. Jie nuo gimimo mėgsta dieviškąją tvarką ir užbaigtumą. Tokio mažylio negalima spausti kažką daryti prieš jo valią, kitaip jis susierzins ir taps kaprizingu.

Šių vaikų nuotaika - kaip nepastovus debesuotumas: čia šypsosi kaip saulytė giedrame danguje, tai užsispiria ir rodo “ožiukus”. Čia bus švelnus ir meilus, o staiga gali imti mėtytis piktais žodžiais.

Kolektyve toks vaikas gali jaustis droviu. Kuklumas trukdo mėgautis jam rodomu dėmesiu. Toks vaikas nesiveržia būti matomas, demonstruoti savo talentus, nors moka didžiuotis pasiekimais ir laukia pagyrų.

Tėveliai, atminkite, kad šie mažyliai labai jautriai priima kritiką, todėl jūsų pareiga- įskiepyti pasitikėjimą savimi.

Tokie vaikai pasižymi neregima vidine jėga ir tikėjimu, kurie kyla dėl subtilaus pasaulio sutvėrimo suvokimo.

Jie mielai dalijasi savo žaislais ir daiktais. Visapusiškai domisi pasirinktu užsiėmimu, dažniausiai ramiu. Patinka pažintiniai ir kūrybiniai žaidimai. Lengvai susidraugauja, nes patinka palaikyti draugišką bendravimą.

Tokį mažylį patartina skatinti žaisti linksmus ir judrius žaidimus. Skatinkite jo aktyvumą ir savarankiškumą, palaikykite jį emociškai.

Šis vaikas labai džiaugiasi naminiais gyvūnėliais, juos globoja.

Patinka mokyklinis gyvenimo ritmas, gabus tiems dalykams, kurie prašosi žinių kaupimo arba įgūdžių vystymo. Savarankiškai atliks namų užduotis. Ir, apskritai, su meile darys tai, kur įžvelgia prasmę ir esmę. Patinka rinkti informaciją, tyrinėti, apsvarstyti visus UŽ ir PRIEŠ, gauti rezultatą.

Šiems vaikams labai svarbi harmoninga atmosfera tarp šeimos narių. Žmogiškieji tarpusavio santykiai – jų dėmesio centre. Tai širdies vaikai, nuoširdžiai dalinantys savo meilę. Tėveliai, būkite atsakingu pavyzdžiu savo mylimam kūriniui, ir jūs užauginsite harmoningą Asmenybę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis