Teo ir Ieva pristato: raidžių arba skaičių žvejyba

Kol už lango vasara, mėgaukimės jos teikiamomis gėrybėmis – šiltu oru bei žaidimais su vandeniu.

Žaidimai su vandeniu patinka daugeliui vaikų, ypač, kai mama leidžia iki soties pasitaškyti ir nedraudžia sušlapti. Juk vasara ir vandens linksmybės – du neatskiriami dalykai! Visi dievina vandens pramogas, o ypač karštą vasaros dieną!

Kartais užtenka paprasto laistytuvo ar laistymo žarnos, mūsų vadinamos šlanga, kurie yra nuostabūs vandens žaislai. Nuosavas lietutis ir kitos sugalvotos laistymo(si) pramogos, tikrai pradžiugins kiekvieną.



O šis žaidimas priklauso vandens pramogų kategorijai, kurį žaisti per karščius yra vienas malonumas.


Meškerė žvejui


Ant medžio pagaliuko prikabinkite tvirtą siūlą, ant jo – magneto gabaliuką.



Taip pagaminau Teo meškerę, su kuria jis leidosi į magnetinių raidelių žvejybą. Taip galima mokytis ir raidžių, ir galvoti žodžius, na, o jei magnetinių raidelių neturite, išbandykite tai su skaičiais!


Linksmybes pratęsti galima iki begalybės, pavyzdžiui, gaudant iš vandens nedidelius daikčiukus rankučių ar samčio pagalba. Na, o jei mažasis žvejys pakankamai didelis, galima sumeistrauti iš medžio pagaliuko, tvirtesnio siūlo ir magneto gabaliuko – meškerę. Vieną tokią, padariau Teo, su kuria jis leidosi į raidžių ir skaičių žvejybas. Tokios žvejybos pagalba galima mokytis ir raidžių, ir galvoti žodžius ar susipažinti su skaičiais.



Parodykite vaikui, kad mokytis gali būti smagu! Juk lauke dūkti nuostabu!


Smagių žaidimų!


Šaltinis: https://www.facebook.com/CiaoTeoBlog/

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis