Tėvai ir vaikai: kurie Zodiako ženklai labiausiai sutaria ir nesutaria tarpusavyje

Astrologai mano, kad apie būsimų vaikų sveikatą, grožį, gabumus reikia galvoti dar prieš santuoką.

Kiekvienas iš mūsų gimsta po vienu iš dvylikos Zodiako ženklų, kuriuos valdo keturios stichijos – Ugnis, Oras, Žemė ir Vanduo. Bet ne visos stichijos sutaria viena su kita, o tai nulemia žmonių charakterį ir tarpusavio santykius. Tam, kad išvengtume skandalų, skyrybų, nesusikalbėjimo su savo vaikais ar net jų neapykantos, būtina žinoti elementarias suderinamumo ir harmonijos taisykles, kurias astrologija atrado per ilgus žmonijos egzistavimo tūkstantmečius.


Ugnies ženklai (Avinas, Liūtas, Šaulys) geriausiai sugyvena su žmonėmis iš tos pačios stichijos ir su Oro ženklais (Dvyniais, Svarstyklėmis ir Vandeniais).


Tik Šaulys yra universalus – randa bendrą kalbą su visais. Tačiau su Vandens ženklais (Vėžiu, Skorpionu, Žuvimis) jam visada kils problemų, konfliktų, nesusipratimų.


Oro ženklai (Dvyniai, Svarstyklės, Vandenis) visada sutars su kitais Oro ženklais ir Ugnies ženklais. Kartais susiderina ir su Vandens ženklais, užtat su Žemės ženklais santykiai visada prieštaringi.


Vandens ženklams (Vėžiui, Skorpionui, Žuvims) labiausiai tinka Žemė arba Vanduo. Sunkiau klostosi santykiai su Ugnimi, o su Oro ženklais jie visai nesutaria.


Žemės ženklams, atitinkamai, geriausia arba su kitais Žemės ženklais ir Vandeniu, arba (ne taip gerai) su Avinu, Liūtu ir Šauliu, o su Oro ženklais jie nesutaria.


Šeimoje tai atrodo daugmaž taip. Jei tėvas – Liūtas (Ugnies ženklas), mama – Mergelė (Žemės ženklas), o dukra – Žuvys (Vanduo), tėvai tarpusavyje nesutars, jiems nuolat kils problemų. Dukros ir motinos kontaktas bus puikus, o su tėvu santykiai klosis sunkiau.


Jei taip išėjo, kad šeimoje susirinko konfliktuojantys ženklai, patartina pasigilinti į kiekvieno nario horoskopą ir paieškoti sankirtos taškų. Astrologai tvirtina, kad visiškai nesuderinamų žmonių yra vos 5 proc., o ir jie praktiškai niekada nesukuria šeimos, nes intuityviai jaučia vienas kitam antipatiją.


Vida Press


Gamta viską sutvarkė protingai: vidutinė nėštumo trukmė – 280 dienų, bet gali trukti ir 240, ir 320 dienų.

Pasirodo, ne jūs pagimdote kūdikį, bet jis pats pasitelkęs kol kas dar neišsamiai ištirtą mechanizmą „įjungia" savo gimimą. Jo vidaus kompiuteris pradeda veikti nuo pat lytinių ląstelių susijungimo, ir jis nuolat prognozuoja geriausius vystymosi variantus, apskaičiuodamas, kada geriausia gimti, kad kuo harmoningiau įsilietų į šeimą.


Šių dėsnių neišmanantys tėvai labai dažnai duoda savo vaikui labai sunkią užduotį. Gimti normaliu laiku jam neleidžia suderinamumo sąlygos, o gimti mėnesiu vėliau jis negali fiziškai. Tad „vaiko kompiuteris“ yra priverstas rizikuoti – taip mažyliai gimsta per anksti, kad ištaisytų tėvų klaidą ir būsimasis žmogus kuo harmoningiau įsilietų į šeimą.

Todėl prieš pradedant vaiką patariama įvertinti visus galimus variantus. Deja, tai daro retos šeimos, dauguma dažniausiai gimdo „netyčiukus".


Jei šeimoje vis dėlto gimė vaikas, kurio horoskopas visiškai nesiderina su tėvų horoskopais, astrologai siūlo kuo greičiau susilaukti dar vieno vaiko. Jis gali padėti atkurti harmoniją šeimoje. Tačiau visų svarbiausia – bet kokį stichijų susipriešinimą padeda įveikti geranoriškas požiūris vienas į kitą.


Shutterstock nuotr.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis