Tėvų santuokos diena lemia vaikų charakterį

Kokie tėvai – tokie ir vaikai? Ši taisyklė tinka ne visada. Ir netgi tėvų santykiai bei gyvenamoji aplinka dažnai atlieka tik antraeilį vaidmenį, kai kalbama apie augančio mažylio charakterį.


Pasirodo, kad ir kiek kartais suaugusieji dėtų pastangų norėdami išauginti sportininką ar muzikantą, viskas gali nueiti perniek, jeigu tuokdamiesi jie pasirinko ne tą dieną...


Pirmadienį susituokusias poras globoja Mėnulis, kuris susikūrusiai šeimai neretai siunčia išskirtinių savybių turinčias asmenybes. Mažyliai, kurių tėvai susituokė pirmadienį, pasaulį regi kūrėjo arba išradėjo akimis. Dažnai tai būna itin meniškos sielos asmenybės. Dėl šios savybės vaikai pasižymi ir emocingumu, perdėtu jautrumu, netgi trapumu. Jiems stinga tvirto charakterio. O tai lemia nuolatinio dėmesio, meilės, rūpesčio ir globos poreikį. Gali būti, kad šį mažylį tėvai turės saugoti visą gyvenimą.


Antradienį vienas kitam „TAIP" ištarę asmenys gali susilaukti itin drąsių, stiprių ir pakankamai triukšmingų atžalų. Ekstravertiškos savybės jiems neretai pakiš koją ir jie gana dažnai įsivels į nemalonias situacijas, lydimas įvairių intrigų ir nesusipratimų. Bene sunkiausiai klostysis mokyklos etapas. Šiems vaikams sunkiai seksis nusėdėti vienoje vietoje, klausyti mokytojų, paklusti nustatytoms taisyklėms ir elgesio normoms. Tėvams neretai teks raudonuoti prieš pedagogus dėl sukeltų išdaigų. Tiesa, augant maištingas charakteris silps.


Trečiadienį prie altoriaus nuėję tėvai susilaukia amžina jaunyste apdovanotų mažylių. Bent jau tokie jie atrodo lyginant su bendraamžiais. Nerimą sukelti gali dažnos šiuos vaikus užklumpančios virusinės, peršalimo ligos. Tačiau jos bus būdingos tik vaikystės etapui – mažyliai sėkmingai jas išaugs ir sustiprės. Itin svarbu tai, kad šios dienos santuokos atžalos paprastai pasirenka eiti tėvų pramintais takais ir renkasi gana artimas gimdytojų įgytas profesijas. Be to, verta paminėti ir tai, kad išskirtinis trečiadienio vaikų bruožas – noras bendrauti. Komunikabilumo jiems nepristigs jokiose situacijose.


Ketvirtadienis yra atsidūręs po Jupiterio planeta. Todėl šią dieną susituokusioms poroms dovanoja laimingus vaikus. Jie gimsta su marškinėliais. Nuoširdi, plati šypsena, draugiškumas, atviras žvilgsnis lyg magnetas traukia aplinkinių dėmesį jau nuo pat kūdikystės. Tačiau auginant ketvirtadienio vaikus būtina stengtis išlaikyti saiką ir pernelyg neišlepinti mažylių. Priešingu atveju jie jausis ir elgsis tarsi žvaigždės, kurios galės bet kada žeminti kitus arba nepamatavę situacijos apsiimti lyderio vaidmens ir nusivilti bei nuvilti aplinkinius. Meilė, pagarba, santūrumas – trys savybės, kurias būtina šiems vaikams įskiepyti.


Vida Press


Penktadienio vaikus ženklina meilė. Dėl to jie būna apdovanoti grožiu, talentu ir gabumais muzikai bei kitoms meno rūšims. Nereikėtų stebėtis, jei mažylis nuo vaikystės staipysis prieš veidrodį ir atidžiai kreips dėmesį į tai, kaip atrodo. Atidumas aprangai – įgimtas jų bruožas. Gal dėl to taip sunkiai jiems seksis valdyti pinigus, tiksliau – juos taupyti, tinkamai paskirstyti ir atsakingai leisti. Laimei, šį trūkumą galima įveikti skiriant didesnį dėmesį praktiškų įgūdžių diegimui. T. y. penktadienį susituokę tėvai turėtų savo vaikus nuo mažens mokyti, kai tvarkyti asmeninį ir šeimos biudžetą.


Šeštadienis nėra palankus santuokai. Todėl vaikai tampa šeimos išbandymu – arba sustiprina santykius, arba juos galutinai išardo. Tačiau bet kokiu atveju būtina atsisakyti sumanymo, kad vaikai gali išgelbėti santuoką. Vaikai ateina į pasaulį ne dėl to. Iš savanaudiškų paskatų pradėta gyvybė netaps santykių ramsčiu. Negana to, ir pats mažylis, atėjęs į nelaimingą šeimą, nesijaus gerai. Išskirtinis šeštadienio vaikų bruožas – brandumas ir intelektas, neretai tolokai pralenkiantis bendraamžius.


Sekmadienio santuoką globoja Saulė. Šios žvaigždės vaikai – atkaklūs, guvūs, pasitikintys savimi, sąmoningi. Jie rodo išskirtinę pagarbą tėvams, moka džiaugtis gyvenimu ir mažomis jo detalėmis. Tai labai savarankiškos asmenybės, kurios tikrai neleis bet kam kištis į jų asmeninį gyvenimą. Kartais dėl to gali likti atstumti ir tėvai. Šie mažyliai mano esą savo likimo kalviai, šeimininkai, kurie nori ir jiems patinka kurti savo savaip. Gal dėl to kartais jiems stigs drausmingumo, ypač mokykloje. Visgi šis etapas bus laikinas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis