Tėvus pribloškė skelbimas, kad nepaklusnūs vaikai bus atiduodami į cirką

Šios dienos interneto hitas - vienoje parduotuvėje nufotografuotas skelbimas, sakantis, kad be tėvų priežiūros palikti vaikai bus atiduodami į cirką.

Nuotrauka su iškalbingu užrašu šiandien akimirksniu paplito po socialinius tinklus. Užrašas joje skelbia: "Palikti neprižiūrėti vaikai bus atiduodami į cirką".


Facebook nuotr.

Taip neapsikentusios vienos Vilniaus parduotuvės pardavėjos sugalvojo kreiptis į tėvus, kurie nieko nepagalvodami, palieka vaikus be priežiūros parduotuvėje "pasižaisti".

Ką apie tai mano mūsų skaitytojos, pasiteiravome TavoVaikas.lt Facebook profilyje.

Štai kokie mūsų bičiulių atsakymai:

- Žinant, kad tai vaikų prekių parduotuvė, tai gal gruboka, nes jei nori vaikui išrinkti ir apžiūrėti prekę - laikant jį ant rankų tai sunkoka padaryti. o jei vaikas pabėgios po parduotuvę - kažin jau bus nusipelnęs patekti į cirko grupę?

- Manyčiau kai kuriais atvejais labai teisinga. Labai dažnai mamos palieka panašiose parduotuvėse vaikus ir eina į gretimą "trumpam". Pardavėja juk ne auklė.

- Yra tokių mamų, ir tikrai nemažai, kurios atėjusios į parduotuvę pamiršta, kad atsiveda ir vaiką...

- Labai teisingas užrašas, nes kai kurios mamos mano kad jų vaikas yra pasaulio bamba ir visi turi džiaugtis vaikučio išdaigom.

- Ne vaikus į cirką (per gerai jiems čia), o tėvus į zoologijos sodą, kad pasimokytų iš gyvūnų vaikų priežiūros. Ir apskritai, čia gi humoras, tad nereikia tų visų graudulingų "oi kaip baisu", nes jei vaikus prižiūrit, baimintis nėra ko, niekas tų jūsų vaikų neparduos.

- Aš tikiuosi, į tokią parduotuvę niekas neužeina arba užėjęs apsisuka ir negrįžta daugiau.

- O palikti, bet labai gerai prižiūrėti vaikai bus parduodami į cirką?

- O jau kokios rimtuolės kitos mamytės, pažiūrėkite į tai ne kaip gąsdinimą, čia tiesiog taip daugiau atkreipiamas tėvelių dėmesys, kad pasaugotų savo vaikučius. Daugiau humoro jausmo, mamos.

- Labai teisingas užrašas, apsileidę kai kurie tėvai!

- Labai liuks. Kai kurioms mamom vis atrodo, kad jų vaikų tai kitų žmonių rūpestis. Be to, kad vaikai parduotuvėse verčia daiktus nuo lentynų, numeta rūbus nuo pakabų, net bėga pro duris, o jos pernelyg savo "reikalais" užsiėmusios, jog matytų ar sudrausmintų.

Laukiame ir Jūsų komentarų:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis