Žvilgsnis į Kalėdų Senelio dovanų maišą: geidžiamiausi vaikų rinkiniai

Laukdami gražiausios metų šventės galvojame apie mums brangius žmones, o ypač apie savo mylimiausius vaikus – kokia dovana nudžiuginsime juos stebuklingą Kalėdų rytą?

Dirstelėkime į LEGO Kalėdų Senelio dovanų maišą, iš kurio per šventes pažyra išpildytos vaikų svajonės.

Dovanų idėjos berniukams

Apie ką savo laiškuose Kalėdų Seneliui dažniausiai rašo berniukai? Be abejo, kad dažniausiai jų galvose sukasi mintys apie sportinius automobilius, sraigtasparnius ir pašėlusias lenktynes.
LEGO CITY rinkinyje „Pašėlusios gaudynės“ yra visa tai, apie ką svajoja berniukai – net du automobiliai – lenktyninis ir policijos – ir net sraigtasparnis. Vienu šūviu nušausite net tris zuikius! Šis rinkinys, skirtas vaikams nuo 6 metų, suteiks galimybę konstruoti ir kurti įvairiausius žaidimo scenarijus.


LEGO CITY rinkinys „Mobilusis valdymo centras“ patiks berniukams, kurie žavisi policininko darbu. Rinkinyje yra mobilus kalėjimas traukiamas policijos sunkvežimio, tarnybinis šuo, greitas policijos motociklas ir keturratis – visa, ko reikia sėkmingai blogiukų gaudymo operacijai.

LEGO „City Great Vehicles serijos“ rinkinys „Picerija autobusiuke“ (60150) patiks mažiesiems smaližiams. Sukonstravus piceriją ant ratų bus smagu kepti picas ir motoroleriu išvežioti jas alkaniems klientams.


LEGO „Ninjago“ serijos rinkinys „Žaliasis nindzės drakonas robotas“ (70612) nudžiugins kultinio TV serialo apie ninzes gerbėjus. Šįkart kovai su piktuoju žaliojo nindzės tėvu Garmadonu jaunieji herojai galės pasitelkti savo sukonstruotą žaliąjį ninzės robotą drakoną ir pasinerti į nuotykių kupiną žaidimo pasaulį.


Pažengusiems technikos gerbėjams patiks konstruoti LEGO „Technic“ serijos „Nuotoliniu būdu valdomą tanką“ (42065). Šiam manevringam ir galingam tankui nebaisios jokios kliūtys, o pasitelkus fantaziją jį bus galima perkonstruoti į kitą radijo bangomis valdomą modelį.


Dovanų idėjos mergaitėms

Po Kalėdų eglute radusi LEGO „Friends“ rikinį „Hartleiko picerija“ apsidžiaugtų bet kuri 6-12 metų mergaitė. Kartu su rinkinio personažais Ema ir Oliveriu gražiame Hartleiko miestelyje mažosios kulinarės galės atidaryti šaunų itališkos virtuvės restoraną, kepti picas ir jomis vaišinti picerijos svečius ir, be abejo, namiškius.


LEGO Friends rinkinys „Stefanijos namas“ – tikra svajonių dovana mergaitėms. Sukonstruoti spalvotą didelį namą, kuriame daugybė kambarių ir net triušiukės Čili namelis, padėti Stefanijai iškepti pyragą, surengti įkurtuves – kūrybingų mergaičių laukia daug darbo ir ilgos valandos įtraukiančio žaidimo.


Kelionių nuotykiams neįmanoma atsispirti ypač jei turi tokį šaunų laivą, kaip šis LEGO Friends „Saulėtasis katamaranas“. Pramogos vandenyje ir laivo denyje su Stefanija ir draugais suteiks neišdildomų įspūdžių 7–12 metų vaikams.


Kokia žiema be sniego, slidžių ir rogių! LEGO Friends rinkinys „Slidinėjimo kurorto trobelė“ suteiks galimybę pasinerti į žiemos malonumus: lėkti nuo kalno slidėmis, pasivažinėti sniegomobiliu, o po turiningos dienos grįžus į kalnų trobelę su draugėmis Eime ir Andrėja bus galima pasinerti į karštą vonią su vaizdais į snieguotas viršukalnes.


Dovanų idėjos patiems mažiausiems

Mažyliams nuo 1 iki 5 m. Kalėdų senelis turi paruošęs dovanų, kurios suteiks daug smagių akimirkų kuriant ir konstruojant savo pirmuosius statinius. LEGO DUPLO rinkinys „Šeimos namas“ (10835) su dvigubai didesnėmis nei įprastos LEGO kaladėlės, suteikia neišsemiamų galimybių smagiam žaidimui, mokymuisi ir kasdienių ritualų pažinimui.


LEGO DUPLO „Skaičių traukinys“ – puiki Kalėdų dovana mažyliams nuo 1,5 iki 3 metų. Konstruodami spalvotą traukinuką jie ne tik išmoks sujungti kaladėlės, bet ir susipažins su įvairiomis spalvomis ir pirmaisiais skaičiais.


Darželį šiemet padėjusiems lankyti mažyliams patiks LEGO DUPLO rinkinys „Vaikų darželis“ – vaikams patiks konstruoti ir kurti savo žaidimo scenarijus, rodyti ir pasakoti, ką jie kasdien veikia darželyje: kaip žaidžia ant kilimėlio, kaip pietauja, prausiasi bei tvarkosi.


Kalėdų laukimas neprailgs su naujais LEGO „Friends“, LEGO „City“ ar LEGO „Star Wars“ advento kalendoriais. Įvairūs LEGO personažai ir žaisliukai kas rytą aplankys vaikus, atvėrusius po naują kalendoriaus langelį.

**

Serija straipsnių apie pozityvų ir kūrybišką vaikų ugdymą parengta bendradarbiaujant su LEGO DUPLO ir LEGO žaislų gamintoju LEGO Group. LEGO Group įsipareigoja teikti vaikams saugią, lavinančią ir kūrybiškumą skatinančią žaidimo patirtį. Žaisdami LEGO DUPLO arba LEGO kaladėlių rinkiniais, mažieji lavina svarbiausius įgūdžius, kūrybišką mąstymą, mokosi spręsti problemas ir koncentruoti dėmesį. Daugiau informacijos apie vaikų lavinimą, žaidimą bei žaidimus galima rasti interneto svetainėje www.lego.com, kurios aplinka yra saugi ir vaikams.

Užsakymo nr.: PT_76458543

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis