Ką apie vaiką pasako jo Zodiako ženklas? Skorpionas

Vaikas Skorpionas - tai ne šiaip sau vaikas, o ištisa paslapčių skrynutė. Jis turi stiprią valią, tvirtą charakterį ir tuo pačiu yra jautrus.

Skorpionas (spalio 24 - lapkričio 22)

Dviejų tipų skorpionai

Konkrečias asmens savybes lemia tikslus laikas, kada jis gimė, tačiau paprastai šio Zodiako ženklai yra dviejų tipų: pirmasis - aktyvus, kartais net agresyvus, karingas, o kitas - ramesnis, uždaresnis, su dideliu vidiniu potencialu, kuris lyg magnetas traukia ne tik kitus vaikus, bet ir suaugusiuosius.

Bet kokiu atveju, Skorpionas yra kietas riešutėlis tėvams. Jiems teks gerokai pasistengti, kol perpras savo vaiką, jo norus, išmoks suvaldyti jo energiją. Skorpionai turi lyderio savybių, todėl neretai gali kilti klausimas, kas yra bosas šeimoje: tėvai ar mažasis Skorpionas?

Apdovanoti įžvalgumu ir ryžtingumu

Be to, Skorpionai apdovanoti įžvalgumu, todėl gali žvilgtelėti ir į žmogaus vidų. Jeigu jūs nesate nuoširdus, vienaip sakote, kitaip galvojate, Skorpionas tą pajus iš karto. Jis mėgsta tiesą, tačiau stačiokiškai paklaustas „Kaip jautiesi?", jis gali sureaguoti priešingai ir nieko nesakyti. Tuo tarpu galvos „Negi tu nematai, kaip jaučiuosi?...".

Mažuosius šio Zodiako ženklo vaikus traukia mistika, paslaptys, visa tai, kas yra šiek tiek magiška, paslaptinga ir ... uždrausta. Tėvų paskatintas, jis mielai lankys geologų, astronomų, speleologų ar kitų panašių dalykų būrelius. Tokius, kuriuose galima sužinoti kažką naujo rizikuojant ir patiriant iššūkių. Kliūtys pakeliui jam ne trukdo, o tik padeda, stiprina jo charakterį ir pasiryžimą siekti tikslo.

„Nevaikiškas" vaikas

Šio ženklo vaikas gali būti nenuspėjamas, niekas negali pasakyti, kokia idėja dabar jam šaus į galvą. Jeigu kažką sugalvojo, būtinai apgalvos visas detales, kaip tai įgyvendinti. Jam būdinga labai stipri intuicija. Skorpionai ypač gerai jaučia mamą, tačiau kaip bebūtų keista, santykiai su ja ne visada susiklosto sklandžiai. Net jeigu ir nėra atvirų konfliktų, jaučiama kažkokia neapčiuopiama įtampa, kuri trukdo jam tiesiog mylėti mamą. Taip besąlygiškai, kaip myli savo mamas kiti vaikai.

Įdomi detalė - ne visiems šio ženklo vaikams patinka fiziniai meilės įrodymai - tėvų apsikabinimai, priglaudimai, pabučiavimai, paglostymai. Skorpionas tarsi nežino, kaip į juos atsakyti, todėl šiek tiek pasišiaušia. Žmonių, kuriais Skorpionas visiškai tiki ir pasitiki, yra labai mažai.

Tampa lyderiais, nors ne visada oficialiais

Skorpionai paprastai nesiskundžia, nezirzia, tačiau nori įrodyti savo tiesą. Dėl to kartais Skorpiono elgesys gali pasirodyti neadekvatus: ramus ir tylus vaikas, o staiga staiga ima putoti lyg jūra. Ypač, jeigu buvo užgautas jo išdidumas.

Mokykloje Skorpionas gali tapti lyderiu, tačiau ne tuo faktiniu, kuris renkamas susirinkimuose, o tikruoju, kad ir neformaliu. Įsiklausyti į jo žodžius tikrai verta!

Stresas - ne kliūtis

Skorpionas turi įdomią savybę, kad jo talentai ypač atsiskleidžia stresinėse situacijose, kai, atrodytų, aplink tvyro vien įtampa. Gyvenime, jeigu šios energijos atsargos neišnaudojamos tikslingai, Skorpionas arba gali likti virti savo emocijų ir išgyvenimų sultyse, arba tampa nevaldomu, agresyviu,negatyviu.

Vaikui Skorpionui gali būti nuobodūs įprasti žaidimai smėlio dėžėje, jam daug įdomiau bus žaisti burtininkus, arba bent jau gangsterius. Tačiau kartais tokiam vaikui visai patiks pasivaikščioti miške vienam, kur jis galės ramiai pasvajoti apie tai, kaip jis keičia pasaulį, galės ramiai surikiuoti visas savo mintis. Skorpionai jaučia, kad jų misija pasaulyje yra ypatinga, kad jiems skirtas ypatingas likimas, ir tai jau nuo mažų dienų formuoja jo charakterį.

Nebijo darbo ir sunkumų

Šio ženklo vaikas nebijo fizinio darbo, yra darbštus. Kuo sunkesnė užduotis, tuo daugiau jėgų ją įveikti turi Skorpionas.

Polinkis į ekstremalumą neretai nuveda tokius vaikus į kartingų, slidinėjimo ir kitus netradicinio sporto būrelius. Neverta dėl to jaudintis - jūsų vaikas, greičiausiai, turi žaibišką reakciją ir moka susikoncentruoti norėdamas pasiekti norimą tikslą.

Tačiau nemanykite, kad Skorpionas nieko neveikia, o tik šokinėja nuo vieno tramplino ant kito... Ieškodami tiesos, jis gali užsidaryti ir vienumoje su knyga rankoje, ten, kur jo niekas nemato ir netrukdo.

Sveikata ir draugystė

Silpnoji vieta - inkstai bei šlapimo ir šalinimo sistemos. Pasitaiko neaiškios priežasties kosulių, kurie paslaptingai prasideda ir taip pat pasibaigia. Todėl tėveliai turi saugoti vaiko sveikatą, pasirūpinti, kad jis tinkamai maitintųsi.

Dvasinis jaudulys, įtampa kartais kaupiasi Skorpiono viduje, todėl labai svarbu mokyti vaiką nekaupti nuoskaudų viduje.

Užduotis tėvams - nuo mažų dienų sukurti tarpusavio pasitikėjimo atmosferą, kad vaikas pasitikėtų tėčiu ir mama, neieškodamas užuovėjos įtartinose kompanijose. Į jas Skorpioną gali vilioti „uždrausto vaisiaus" saldumas.

Paaugliai Skorpionai pradeda domėtis priešinga lytimi, ir, dažniausiai, vedami instinktų, o ne romantikos, koketavimo ar smalsumo. Jie anksti subręsta, ir jeigu seksualinė energija nėra išnaudojama kitais būdais - sportuojant, aktyviai mokantis ar užsiimant kita veikla, Skorpionai eis ieškoti nuotykių su kitos lyties asmeniu. Todėl pasikartosime, kad atviras kontaktas su tėvais padėtų to išvengti.

Skorpionas iki kiti Zodiako ženklai

Įžvalgumas ir stipri Skorpiono valia ne visada patinka kitų Zodiako ženklų atstovams, ir tai trukdo draugystei. Bičiulių šio ženklo atstovai turi marias, o štai tikrų draugų - vos kelis.

Magnetinė trauka vyrauja tarp Skorpiono ir Vėžio bei Žuvų. Jų draugystė gali trukti ilgai. Sunkiau santykiai klostosi su Liūtu ir Jaučiu. Bičiuliški ryšiai galimi su Ožiaragiu. Abu jaučia savo charakterių stiprumą, ir tai brangindami, saugo santykius. Labiausiai Skorpionui nesuprantamas Zodiako ženklas yra Dvyniai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis