Ką slepia vaiko gimimo data

Astrologai ir numerologai neabejoja, kad gimimo data turi įtakos žmogui jo tolimesniame gyvenime.

Kaip sužinoti likimo skaičių?


Reikia sudėti visus vaiko gimimo skaičius. Pavyzdžiui, jūsų atžala gimė 2010 metų rugsėjo 10 dieną. Sudedame visus skaičius: 2+0+1+0+0+9+1+0=13. Skaičius sudedame tol, kol liks vienženklis skaičius, taigi, šiuo atveju, 1+3=4. Vaiko likimo skaičius yra 4.


Suskaičiavote? Tuomet sužinokite, ką skaičius reiškia.


1

Jeigu vaiko likimo skaičius yra vienetas, jo charakteris bus labai aiškus nuo pirmųjų gyvenimo dienų. Tai energingi ir atkaklūs vaikai. Jie vystosi labai greitai: vakar dar nešliaužiojo, o šiandien, žiūrėk, jau stojasi ant dviejų kojų ir nori vaikščioti. Miegas, valgymas šiems vaikams ne taip rūpi, juk tuo metu, kai gulėtum ar valgytum, galima nuveikti tiek įdomių dalykų! Šiems vaikams labai reikia tėvų švelnumo ir dėmesio. Jie nepakenčia spaudimo ir agresijos. Vaikai, kurių likimo skaičius yra 1, užauga lyderiais, jie turi savo nuomonę įvairiais gyvenimo klausimais.


2

Vaikai, kurių likimo skaičius yra 2, apibūdinami kaip „žavūs ir mieli". Jie labai jaučia kitų nuotaikas ir emocijas, yra jautrūs ir empatiški. Todėl jiems labai svarbi gera atmosfera namuose, darnūs santykiai tarp mamos ir tėčio. Girdėdamas, kaip mama barasi su tėčiu, toks mažylis gali visą naktį blogai miegoti. Tėvų užduotis - padėti šiems vaikams ugdyti pasitikėjimą savimi, savarankiškumą, nepriklausomumą, mokėjimą pasakyti NE. Būdami maži, šie vaikučiai labai mėgsta fizinį kontaktą, todėl mama ir tėtis turėtų kuo dažniau apsikabinti, priglausti mažylį ir pasakyti jam, kaip jį myli.


Shutterstock nuotr.


3

Paperkanti šypsena, padaužiška išvaizda ir puiki iškalba - taip sakoma apie vaikus, kurių likimo skaičius yra 3. Šie vaikai daug klausinėja tėvų, yra komunikabilūs, jiems patinka būti dėmesio centre. Visai gali būti, kad pradėję dainuoti, šokti ar vaidinti namuose, jie toliau tęs karjerą ir didesnėse scenose. Tokie vaikai jautriai reaguoja į kritiką, lengvai įsižeidžia. Auklėtojai ir mokytojai paprastai labai mėgsta tokius vaikus, na, o tėvai norės ir stengsis padaryti viską, kad jie nebūtų lengvabūdžiai ir paviršutiniški.


4

Labai imlūs vaikai. Jie viską daro sąmoningai, o tikslo siekia nuosekliai. Jeigu jie ką nors sugalvoja ir imasi daryti, juos gana sunku perkalbėti. Kartais tokie vaikai mėgsta pabūti vieni, todėl mamos džiaugiasi, nes gali nudirbti namų ruošos darbus, kol vaikas užsiėmęs žaislu ar knyga. Vaikai, kurių ženklas 4, labai džiaugiasi sulaukę brolio ar sesers. Kad ir koks atrodytų vaikas ne pagal metus protingas ir subrendęs, jam vis tiek labai reikia jūsų šilumos ir meilės.


5

Tėvai sako, kad jų mažylis gimė „su motoriuku" - jis nuolat juda, kažką sugalvoja, pilnas idėjų ir veiklų. Gavęs dovanų naują automobiliuką, toks berniukas pirmiausia jį išardys iki mažiausių detalių, o tik po to norės su juo pažaisti. Šie mažieji pasaulio atradėjai tikrai ne kartą nustebins savo tėvus. Kol vaikučiai maži, sukurkite jiems saugią aplinką, kurioje jie galėtų eksperimentuoti ir „ragauti" pasaulį. Tėvų užduotis - nukreipti vaiko energiją ir potencialą tinkama kryptimi.


Shutterstock nuotr.


6

Vaikai, kurių likimo skaičius 6, yra atidūs, mandagūs, jautrūs. Labiausiai atsiskleidžia, kai auga apsupti meilės ir gražių santykių. Susidūrę su rimta problema, jie gali išsigąsti, todėl tėvų užduotis - stiprinti jų pasitikėjimą savimi nuo mažų užduočių. Nepamirškite paskatinti ir padrąsinti mažylį, taip jis labiau tikės savo jėgomis. Šie vaikai labai mėgsta kuo nors rūpintis - lėlėmis, mažesniu broliuku ar naminiu augintiniu.


7

Vaikai, kurių likimo ženklas yra 7, paprastai būdami kūdikiais, apibūdinami kaip idealūs vaikai: daug miega, neverkia, leidžia pamiegoti tėvams. Tačiau iš tiesų ši ramybė apgaulinga - tai pats sudėtingiausias skaičius iš visų likimo skaičių. Šie vaikai linkę užsispirti ir pakeisti jų nuomonę būna sunku, nors ir kokia ji nelogiška atrodytų tėvams. Jie tuo pačiu ir dėmesingi: pamatę, kad mama liūdi, prisiglaus, paglostys jai galvą ar paklaus, kas nutiko. Tai įžvalgūs vaikai, kurie prisiriša prie artimiausių žmonių. Nemeluokite šiems vaikams, verčiau sakykite tiesą ir saugokite atvirus tarpusavio santykius.


8

Žavingi mažyliai, kurie dažnai susilaukia aplinkinių šūksnių: „Ach, koks mielas", „Žavuolis" ir panašių. Charakteris yra pastovus ir pakankamai ramus. Turi daug vidinės stiprybės. Labai gerbia tėvus, kurie yra autoritetas, žinoma, šios pagarbos gimdytojams reikia nusipelnyti teisingais sprendimais ir nuosekliu auklėjimu. Gimus broliui ar sesei, nepamirškite ir didesniojo, skirkite jam pakankamai dėmesio, kad natūraliai kylantis pavydas naujam šeimos nariui nepereitų į kitus nemalonius jausmus. Rodykite meilę - ne tik žodžiais, bet ir apkabinimu, fiziniu kontaktu.


9

Vaikai, kurių likimo ženklas 9, yra originalūs, todėl mėgsta naujoves. Tėvai, auginantys tokius mažylius, sužinos visus naujus būrelius, rūbų madas ir pan. Kartais gali pasirodyti, kad mažyliai yra „išlepę" ir „kaprizingi", tačiau kantrūs ir mylintys tėvai moka tinkamai sureaguoti į pykčio priepuolius ar konfliktus parduotuvėje. Vaikystėje šiuos vaikus domina patys įvairiausi dalykai, kartais net ir atrodytų nesuderinami. Net ir užaugę šie vaikai išlaiko stiprų ryšį su savo tėvais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis