Kaip planuoti vaikų gimimą atsižvelgiant į žvaigždes: atsako astrologė

Ar galima planuoti nėštumą pagal žvaigždes? Kokios spalvos palankios vaikams 2017-aisiais? Šiuos klausimus uždavėme astrologei Saulei.

Konsultuoja astrologė Saulė.

Ar galima planuoti nėštumą pagal žvaigždes?

Planuojant nėštumą reikėtų žvelgti ne į žvaigždes, o paisyti žmogiškųjų vertybių. Žvaigždės – tik ženklai to, kaip elgiasi žmogus. Planuojant reikia paisyti gerovės, nes vaiką užauginti šiais laikais – tai didžiulės sąnaudos – ir ne tik materialinės, mama turi atsisakyti ir dalelės savo gyvenimo, galbūt lyderiavimo, galbūt karjeros ar mokslų.

Kartu nereikėtų taip skaičiuoti, vaikas turėtų gimti iš meilės. Meilė yra labai stiprus jausmas, kurio nepamatuosi, priešingai, besistengdamas surasti palankias žvaigždes, surasi jas tik „dirbtines". Žmonės turėtų gimti iš jausmų, o ne pasitelkus skaičius.

Per nėštumą svarbu saugotis neigiamų vaizdinių – viso to, kas žeidžia sielą, agresyvių veiksnių – to, kas gali traumuoti vaiko sielą, tai veda į darnias žvaigždes. Idealu būtų pakoreguoti vaiko gimimo dieną, tačiau tai sunku padaryti. Jei ne dieną būtų galima pasirinkti, tai bent valandą, bet Lietuvoje tai nėra įmanoma. Nebent, jei atliekamas cezario pjūvis.

Kokios spalvos palankios 2017-aisiais?

Jeigu jau labai paprastai ir buitiškai atsakyti, tai kupranugario vilnos, dramblio kaulo ir astrų spalvos, ypač kilminga „prigesinta" rožinė. Taip pat vaiski tamsi mėlyna. Jeigu norite pritraukti sėkmę, galima į šias spalvas žiūrint medituoti, jų gali būti jūsų aplinkoje.

Vaikus rengti reikėtų ryškiomis spalvomis – visomis vaivorykštės, net neoninėmis, ypač oranžinėmis ir indigo. Moterims palanki juoda, bordo, tamsi žalia, būtinai ryški raudona, nevenkite ir metalo spalvų. Vyrams nereikėtų bijoti rožinės, įvairiausių atspalvių jūros spalvų.

Stalą dekoruoti galima ruda ir pilka, juoda ir balta. Pasistenkite iš savo aplinkos „patraukti" mėlyną uniforminę ir vaiskią žalią, jos neturėtų vyrauti. jos palankios dvasinėse praktikose, t. y. medituojant, bet socialinei sėkmei naudos neprideda. Kadangi metai bus dermės ir darnos, būtina viską gražiai suderinti.

O kai Jupiteris pereis į Skorpioną (nuo 2017 m. spalio 18 d.) svarbu bus ne spalvų dermė, o jų kontrastas – raudona ir juoda, burokinė, svarbu nebūti konservatyviems..

Kokia 2017 m. turėtų būti mūsų mityba, kad būtume ir mes sveiki, ir mūsų vaikai?

Iki spalio 10 d., kad būtume darbingi, atsparūs virusams, kad kūnas adaptuotųsi prie pasikeitusio energinio fono, maiste turi vyrauti kartus ir sūrus skonis, daugiau nei kitais metais reikia aštrumo, naudokite daug kario, ciberžolės, pipirų. Patartina valgyti daug žuvies, bet maistas turėtų būti apdorotas – sūdytas, raugintas.

Maiste turėtų vyrauti tamsi raudona spalva, oranžinė, ryški raudona. Sveika valgyti burokėlių, granatų, morkų, citrinų, svarainių. Šiuo periodu reikėtų vengti miltinių produktų, kurie slopina energiją, mažina darbingumą, taip pat reikėtų pieno produktų – tik tiek, kiek priklauso pagal rekomendacijas, bus labai svarbu valgyti karštas, tirštas sriubas, kuriose daug daržovių. Pudingai taip pat labai rekomenduotini, kuo daugiau „maišyto" maisto, tuo geriau.

Tie, kurie valgo mėsą, turėtų ją vartoti gausiai pasūdytą ir su prieskoniais, ypač rekomenduojamas česnakas, kurį galima pavadinti metų karaliumi. Arbatas gerkite tas, kurias jau esate pratę, neieškokite naujų skonių. Jeigu gersite daug kavos, tai šiuo laikotarpiu ji nestimuliuos, o slopins ir migdys.

Nuo spalio vidurio maisto racioną jau reikėtų keisti, drąsiai galėsite valgyti paprastą tradicinį maistą, prie kokio esate pratę, drąsiai mėgaukitės rožinės spalvos (jauno paršelio spalvos) maistu, tinka kaloringesnis, galite valgyti didesnėmis porcijomis. Tuo laikotarpiu bus itin sunku laikytis dietos, nes pats organizmas reikalaus gausiai pavalgyti. Tinka konservuotas maistas, aišku, sveikai paruoštas, o skonis turėtų būti saldžiarūgštis.

2017 metų vaikai

Vaikai, kurie gims 2017 m., bus skirstomi į dvi grupes: gimę iki spalio 10 d. ir gimę po spalio 10 d. Tai lemia Jupiterio perėjimas zodiako rate į kitą ženklą.

Pasak astrologės, astrologiškai galima nusakyti tik bendrus bruožus, nes pagrindiniai yra susiję su individualiomis žvaigždėmis.

Jupiteris Svarstyklėse (iki 2017 m. spalio 10 d.)

Tai bus neagresyvūs vaikai, kurie savyje neturės puolamosios ryžto energijos, o viską spręs stengdamiesi susitarti. Kilus konfliktui jie bus labai tvirti, mėgstantys pasiginčyti, įrodyti savo tiesą žodžiu, bet ne kumščiu. Iš jų nebus galiūnų, peštukų. Jie „pasipeš" žodžiais. Vaikai bus dailūs, proporcingai sudėti. Imlūs viskam, kas susiję su etiketu, linkę į tradicijas, besidomintys istorija, papročiais, besistengiantys perimti tėvų papročius, jaučiantys atsakomybę už juos.

Gimusieji šiuo laikotarpiu labai norės mokytis, sieks semtis žinių. „Moksliukai", kurie priima tai, ką perduoda kiti, ne itin kritiškai mąstantys žmonės, senų vertybių puoselėtojai, atsigręžiantis į knygą, mokantys daug kalbų, daug bendraujantys. „Patogūs" mokyklai, smalsučiai, mėgėjai viską sužinoti. Nesipriešinantys autoritetui. Mokytojams su šiais vaikais bus lengva sutarti, nes jie nebus akiplėšos. Būdingas bruožas – išsiblaškymas, paviršutiniškumas, sunku bus sutelkti dėmesį ilgesniam laikui. Nors gabūs mokslams, tačiau nebus genijai, kurių idėjos galėtų pralenkti laiką. Kitokios, neįprastos idėjos jiems atrodys keistos, laikysis tradicijų.

Galimos profesijos: žurnalistai, vertėjai, viešųjų ryšių specialistai

Kuo aukštesnė šeimos kultūra, tuo vaikai bus arčiau elito, sieks mokslo, būti pripažinti, įvertinti, dirbs tarptautinių santykių srityje – garsins Lietuvą.

Šiems vaikams nebus būdingas konkurencingumas. Priešgynų karta, kuri nenorės paklusti. Mamų užduotis – neleisti vaikams eiti lengviausiu keliu.

Tėvams, kurie nori šiuos vaikus išauklėti gerais, dorais žmonėmis, reikės skatinti juos siekti tikslo, baigti užduotis, reikalaujančias daugiau laiko, kantrybės. Užaugs tokie, kurie žinos savo teises, bus išsilavinę, bet jiems sunku bus uždirbti, todėl tėvai nuo mažens turi orientuotis, kad vaikai suvoktų ekonominius dalykus ir tai, kas yra atlygis, antraip šie vaikai nemokės elgtis su pinigais, ims paskolas arba, priešingai, dirbs, kas patiks, bet neuždirbs.

Kadangi tai bus socialūs vaikai, jiems gali būti labai žalingas auklėjimas vien namie, tai gali sustiprinti jų nepasitikėjimą. Gins savo tėvų vertybes, jeigu tėvų vertybės buvo, vaizdžiai tariant, išsikasti žemę ir gyventi miške, tai jas ir gins.

Labiau suvoks ne pareigas, bet teises. Piestu stosis prieš smurtinius kontrolės būdus – tai bus lyderiai, kurie dažnai užauginami, kai jiems keliami reikalavimai. Greičiausiai jaus įtampą su mamomis.

Poruosis anksti geruoju požiūriu, t. y. turės geriausius draugus ir drauges, anksti užmegs romantinius santykius, nes mokės įsiklausyti, lengviau suderins interesus, susitars.

Ką reikia žinoti tėvams?

Šie vaikai bus priešgynos. Jei su jais elgsiesi geruoju, jie atsakys geruoju. Teks atsisakyti bet kokio smurtinio auklėjimo, per didelės kontrolės. Tai nebus labai intelektualūs žmonės, tačiau ir nedirbs fizinio darbo. Labai imlūs virusams, todėl bus sunku įveikti fizinius krūvius.

O jei eis į sportą ar kitą veiklą, viskas su idėja ir įkvėpimu.

Jie bus labai ekstravagantiški, mažai bus menininkų, bet sieks šokiruoti, išsiskirti, jei jau bus linkę į menus.

Šiai kartai nebus būdingas žodis „saikas", „ribos". Jei kuo nors susidomės, paskęs toje veikloje ir, priešingai, nesusidomėję kokia nors veikla viską darys atmestinai.

Jei jie tylės, tai tylėjimas bus kaip protestas – aš nenoriu aušinti burnos, nes pats daug šnekate, šnekėsiu, kai jūs nustosite. Nenoras bendrauti gali rodyti ir kalbos bėdas, todėl, tėveliai, būkite budrūs.

Jupiteris Skorpione (gimę po spalio 10 d.)

Tai bus lyderiai. Bus labai daug iškilių žmonių, kurie „išeis" į valdžią, į politiką, į vadovus, bus labai konkurencingi. Jie bus tikri „mamytukai", mamos jiems turės labai didelę įtaką, patys vaikai vizualiai bus panašūs į savo gimdytojas.

Šie vaikai su pinigais tvarkysis puikiai, nereikės mokyti. Bet jie gali kelti daug reikalavimų ir mokytojams, ir tėvams. Mama negalės nuo jų atsiplėšti, turės ieškoti visų galimybių duoti kiek galima daugiau. Mamos galės jais pasikliauti, jie bus sąžiningi. Ne taip prisirišę prie tradicijų ir giminių, bet labai atsakingi už bendramokslius, brolius, seses. Gali būti sunkaus charakterio, reiklūs, gebantys keisti aplinką. Mylės pasaulį, sieks apginti silpnesnį. Mokslai seksis sunkiau, bet savo savybėmis bus labiau orientuoti į tikslą, labiau „prasimušantys" gyvenime. Labiau susitelkę į save, tylesni. Vaikus, gimusius po spalio 10 d., auginti bus sunkiau.

Tėvams teks pagalvoti, kaip sutvarkyti aplinką, kad jie nesusižeistų. Šie vaikai gali turėti kalbos, taip pat judėjimo bėdų. Šituos mažylius galima „spausti", kad geriau mokytųsi, drauge į spaudimą jie gali reaguoti kaip į iššūkius.

Žvaigždės lemia ir bendrą vaikų elgesį 2017 m.

Tai, ką naudinga žinoti tėvams ir mokytojams

Gimusiesiems iki spalio 10 dienos

Bus būdingas noras ieškoti vis ko nors įdomaus: netikėtų žinių, pažinčių. Jie norės greito rezultato. Šie vaikai bus atviri naujosioms technologijoms, bet mokyti juos reikės greitai, kūrybiškai. Jei pamoka užsitęs ilgiau, bus pasitelkiami pasenę mokymo būdai, jie gali pradėti protestuoti, gali atsikelti ir eiti ten, kur jiems yra įdomu. Mažyliai stebins savo pasisakymais, žiniomis, neįprastu mąstymu. Jų smalsumas bus agresyvokas, nesilaikys manierų ir normų, bus neprognozuojami, besikeičiančių nuotaikų, nors tikrai galės parodyti greitą pažangą patys. Šie vaikai bus linkę eksperimentuoti ir dirbti savarankiškai, sieks naujovių neįprastais būdais.

Visi vaikai po spalio 10 d.

Bus ramūs, labiau norės grįžti prie veiklų, kurias gerai išmano, prieraišūs prie visko prisitaikantys, labiau gailestingi, daugiau verks. Bus linkę slapukauti. O visose veiklose prisitaikys prie visų metodikų. Bus linkę nusileisti, įsiklausyti. Su jais bus lengviau tuo požiūriu, bet šiaip jie bus dideli „slapukai".

Ką daryti tėvams, jei, vaikui gimstant, planetos išsidėsčiusios nelabai palankiai

Kuo darnesnėje, gražesnėje aplinkoje pradėtas vaikas, tuo didesnė tikimybė, kad jo gimimo žvaigždės bus palankesnės. Jis gims su stipresnėmis duotybėmis, aplinkos parama.

Du žmonės, pradedantys gyvybę, turi pagalvoti ir apie vietą, kur TAI nutiks. Vaikus pradėti reikėtų kuo gražesnėje aplinkoje. Jeigu tarp vyro ir moters yra aistra ir meilė, jie energetiškai pritraukia daug stipresnį potencialą.

Labai svarbus yra nėštumas, kuo jis pozityvesnis, tuo vaiko žvaigždės palankesnės. Moteris turi būti supratinga ir palaikyti dialogą su vaiku. Savo pastangomis ji gali harmonizuoti santykius net ir su pačiu blogiausiu vyru. Reikia prisitaikyti dėl vaiko, nes paskui jau žvaigždžių nepakeisi. Dažnai iš pažiūros gera šeima gali nelemti palankių žvaigždžių vaikui. Pavyzdžiui, gali būti pasiturinti šeima, tačiau jei jų nesieja meilė, santykiai pagrįsti tik verslu, o kūdikis jiems reikalingas dėl kažkokių kitų tikslų, žvaigždės gali blogai išsidėstyti. Į tokią šaltą aplinką ateidama siela gali patirti išbandymų.

Jei matome, kad žvaigždės vaikui gali būti ne ypač palankios, jį nešiojant patariama apsivalyti, t. y. prašyti atleidimo žmonių, kuriuos mes įžeidėme, įskaudinome, supykdėme, pasidaryti savitą sąžinės testą. Apsivalyti nuo visų įtampų. Tėvų pastangos gali lemti geras vaiko žvaigždes. Vis dėlto žvaigždės yra duotybė. Net ir su ne itin palankiomis žvaigždėmis atėjęs vaikas, patekęs į gerų, kantrių tėvų, globėjų, auklėtojų rankas, gali gyventi laimingą gyvenimą. Svarbu tinkamas auklėjimas, tėvų pastangos.

Naujame TAVO VAIKO žurnale (Nr.3) skaitykite:

Mažas kokybiškas gyvenimas. Kas tai?

Mokome apsikabinti patį mažiausią

Auklėju vienodai. Kodėl jie skirtingi?

Nemiega darželinukas

Kuriame šeimos tradicijas

Nuobodulio terapija, arba
ką veikti, kai nieko nereikia veikti

Žurnalą užsiprenumeruoti galima ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis