Kokio Zodiako ženklo vaiką sunkiausia auklėti

Kelis vaikus auginantys tėvai pastebi, kad neretai vienoje šeimoje augančių ir vienodai auklėjamų vaikų charakteriai iš esmės skiriasi. Viena iš priežasčių - tam tikrus charakterio bruožus vaikas atsineša jau gimdamas. Svarbu nepamiršti, kada jis gimė ir koks yra jo Zodiako ženklas.

Avinas


Pavasarį gimę vaikai labai energingi ir nepavargstantys niekada, anksti pradeda vaikščioti ir kalbėti. Šie mažyliai labai smalsūs, nuolat pateikiantys klausimų, prasidedančių žodžiu „kodėl"? Avinai anksti ima siekti nepriklausomybės. Tėvai turi juos nukreipti ir jiems vadovauti labai taktiškai. Avino ženklo vaikais būtina labiau pasitikėti, kad jie galėtų sėkmingiau išreikšti savo gebėjimus ir išnaudoti galimybes.


Shutterstock


Jautis


Tokie vaikai labai švelnūs. Jaučio ženklo atstovai būna aktyvūs ir sveiki. Jie gana anksti mokosi spręsti savo problemas. Šio Zodiako ženklo vaikai dėmesingi, darbštūs, mėgsta viską daryti savo rankomis. Daugelis pasižymi išskirtiniu muzikalumu. Paprastai mokosi jie lėtai, tačiau medžiagą įsisavina iš esmės, negali pakęsti skubotumo.


Shutterstock


Dvyniai


Šio ženklo mažyliai neįtikėtinai judrūs, gracingi ir artistiški, nenurimstantys ir kartais bailūs. Būtina nuolat jiems rasti naudingų užsiėmimų. Kartais tokie vaikučiai būna dirgloki. Tėvams būtina lavinti savo mažylių dėmesingumą. Dvyniai labai nuoširdūs ir akimirksniu pajaučia melą.


Shutterstock


Vėžys


Šie vaikai pasižymi neįtikėtinai dideliais dvasiniais poreikiais, nors kartais išreiškia savo jausmus ir norus nerangiai. Jų vidinis pasaulis turtingas, jiems būdingas disciplinuotumas, berniukai būna labai prisirišę prie motinų, paaugliai susiduria su staigiais nuotaikų pokyčiais. Šio Zodiako ženklo vaikams reikalingas dėmesys ir supratingumas, nes tik tada jų jautrios sielos skleisis.


Shutterstock


Liūtas


Tikrų tikriausi vaikų grupės lyderiai ir vadeivos gerąja šio žodžio prasme. Būtent Liūto ženklo atstovai sugalvoja naujų žaidimų ir jiems vadovauja. Šie mažyliai dažniausiai būna mylimi ir gerbiami. Liūtukai dievina pačias įvairiausias vakarones ir šventes, dažnai turi aktorinių ir draminių sugebėjimų. Šio ženklo atstovai – romantiškos natūros. Liūto ženklo paauglių mergaičių telefonas niekada nenutyla. Dar svarbu nepamiršti, kad Liūtas – tai kilmingumo ženklas.


Shutterstock


Mergelė


Šio ženklo mažyliai greitai ir anksti pradeda kalbėti, pasižymi tvarkingumu, nesukelia papilomų rūpesčių tėvams. Anksti pasireiškia Mergelių kritiškas požiūris į gyvenimą. Dažnai šio ženklo atstovai kitų nuomone būna kuklūs ir jautrūs, paprastai negali pasigirti klasės draugų meile. Mergelės ženklo atstovai daug ir noriai mokosi, mėgsta skaityti.


Shutterstock


Svarstyklės


Šio Zodiako ženklo atstovai skleidžia žavesį ir yra labai malonūs. Visada atsiduria dėmesio centre, su šiais mažyliais kuo puikiausiai sutaria tiek suaugusieji, tiek ir vaikai. Ramūs, stabilūs, nelinkę į jokius išpuolius mažyliai, ūgtelėję pasižymi neįtikėtinai stipriu skleidžiamu žavesiu. Paprastai jie anksti susituokia, dar vaikystėje domisi priešinga lytimi. Iš prigimties Svarstyklių ženklo atstovai – tikrų tikriausi diplomatai. Neretai šio Zodiako ženklo atstovai būna linkę vengti darbų, todėl būtina jiems įskiepyti tvirtas vertybes.


Shutterstock


Skorpionas


Šis Zodiako ženklas – vienas stipriausių, todėl tokius mažylius auklėti gana sudėtinga. Skorpionai pasižymi stipria valia ir stabilia psichika. Jie mėgsta dirbti ir nugalėti, nemoka atsitraukti ir paprastai būna ne pagal metus protingi.


Shutterstock


Šaulys


Šio ženklo mažyliai dievina sportą ir gyvūnus, todėl jų nulaikyti namuose tiesiog neįmanoma. Šie mažyliai nuoširdūs ir kalbūs, turi humoro jausmą ir nėra linkę pasinerti į bevaises fantazijas bei svajones net ir paauglystėje. Šio Zodiako ženklo atstovai negali pakęsti nesąžiningumo ir melagysčių.


Paprastai jie mėgsta eiti į mokyklą ir gerai mokosi. Vis tik kartais Šauliams pritrūksta kruopštumo. Šaulio ženklo atstovai linkę į religiją, todėl vėliau gali susidomėti bažnyčia.


Šaulio charakteryje humaniškumas nugali dogmatiškumą, todėl tokie vaikai negali pakęsti apribojimų, - jiems būtina suteikti maksimalią laisvę. Šio ženklo atstovai mėgsta ekstravagantiškumą, jiems dažnai trūksta apdairumo.


Shutterstock


Ožiaragis


Šio ženklo atstovai gali pelnytai būti mažaisiais suaugėliais. Tokie vaikai gimsta turėdami orumo jausmą, jie savarankiški, anksti suvokia, ko nori. Ožiaragiai turi konkrečių įnorių, neretai būna garbėtroškos ir dažniausiai labai sėkmingai mokosi, yra darbštūs. Draugų Ožiaragiai turi nedaug, neretai tai būna vienas geriausias draugas. Šio Zodiako ženklo atstovai griežtai laikosi šeiminių įsipareigojimų ir tradicijų.


Shutterstock


Vandenis


Šie vaikai unikalūs, jie mąsto ne taip, kaip dauguma vaikų. Anksti ima reikštis Vandenių filosofinis požiūris į gyvenimą, jų galva pilna neįprastų idėjų. Jie protingi, energingi, siekia sužinoti kuo daugiau. Kartais šio Zodiako ženklo atstovai pasižymi šiokiu tokiu nestabilumu, mėgsta pripažinimą ir pagyras, jaučia poreikį būti viešumoje ir mėgautis vienatve tuo pačiu metu. Vandeniai dievina pramogas. Šio Ženklo atstovai išradingi, taktiški, linkę ieškoti kompromiso, tačiau galiausiai pasielgia taip, kaip nori jie patys. Vandeniams labai sudėtinga ištverti bausmes. Su jais būtina bendrauti kaip su lygiais, švelniai vadovauti ir nukreipti.


Vida Press


Žuvys


Šio ženklo atstovai turi savo nuomonę visomis temomis. Juos suprasti nėra paprasta, neretai jie pasižymi staigiais nuotaikų pokyčiais, tačiau iš tiesų yra nuoširdūs ir sąmoningi, jais galima pasitikėti. Žuvų ženklo atstovai jaučia poreikį gauti iš suaugusiųjų palaikymą ir įvertinimą.


Dauguma šių vaikų artistiški ir muzikalūs, mėgsta skaityti, nors neretai jiems trūksta dėmesingumo. Dauguma šio ženklo atstovų pirmenybę teikia suaugusiųjų, o ne vaikų kompanijai – tai susiję su ankstyvu jų brandumu ir gyvenimo suvokimu. Žuvys – jautriausias Zodiako ženklas. Bendraujant su šio ženklo atstovais būtinas išskirtinis taktiškumas, švelnumas ir pritarimas. Tik tokiu atveju Žuvims pavyks išreikšti save.


Fotolia


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis