Kokius svarbiausius charakterio bruožus turi 12 Zodiako ženklų

Kokie charakterio bruožai būdingi kiekvieno Zodiako ženklo atstovui? Į šį klausimą atsakyti padės trumpas Vaikų horoskopas.

Avinas

Šie vaikai yra energingi, atrodo, niekada nepavargstantys. Jie anksti pradeda vaikščioti ir kalbėti. Labai žingeidūs, užduoda tėvams daug klausimų. Anksti stengiasi būti nepriklausomi. Turi turtingą vaizduotę, kūrybiški ir jautrūs. Tėvai turi pasitelkti išmonę augindami ir auklėdami juos. Avinais reikia pasitikėti, jei norime pelnyti jų pasitikėjimą.

Jautis

Šie vaikai meilūs ir švelnūs. Mergaitės nuo mažų dienų mėgsta puoštis. Tai aktyvūs ir sveiki vaikai. Kai iškyla problemų, jie jas sprendžia pamažu, bet kryptingai. Jaučiai yra dėmesingi, nesibijo darbo, yra sumanūs. Jie mėgsta viską atlikti savo rankomis. Daug šio ženklo vaikų yra muzikalūs. Mokosi jie nedideliu tempu, bet kruopščiai. Nemėgsta, kai juos skubini. Apsupti meilės ir supratimo šie vaikai atskleidžia visus savo talentus.

Dvyniai

Itin artistiški, plastiški vaikai. Šiek tiek baugštūs. Tėvai turi stengtis jiems sukurti tokią aplinką, kurioje Dvyniai jaustųsi saugūs ir galėtų pažinti pasaulį. Dvyniai yra atviri, jie iš karto pajaučia melą. Kol yra maži, Dvyniai neretai netenka kantrybės. Tačiau su meile auklėjant, santykiai su tėvais klostosi gerai, abipusė pagarba ir supratimas lydi juos visą gyvenimą.

Vėžys

Itin stiprus vidinis pasaulis, jie jaučia kiekvieną šalia esančio žmogaus sielos virpėjimą. Berniukai būna prisirišę prie mamų, jie laikosi taisyklių, retai išsišoka ar sukelia problemų tėvams. Silpnoji pusė - nuotaikų kaita. Gerai, jei vaikai moka išreikšti savo jausmus, išsakyti, kaip jaučiasi, jei ne, tėvams teks įdėti pastangų, kad jie visko nesinešiotų savo širdelėse.

Liūtas

Tai lyderiai ir vadovai. Jie sugalvoja naujų žaidimų, patys ir vadovauja jiems. Vaikai šio ženklo atstovus myli ir gerbia. Turi aktorinių sugebėjimų, yra dosnūs, nesvetima romantika, nuotykiai. Liūtas yra kilniaširdiškumo, teisingumo ir patikimumo simbolis.

Mergelė

Šio ženklo vaikai anksti ima kalbėti aiškia kalba. Jie yra tikslūs, mėgsta detales, yra tvarkingi, moka planuoti. Tačiau anksti išsivysto jų kritiškas požiūris į gyvenimą ir aplinką. Kartais būna drovūs ir užsidarę. Mėgsta skaityti, mokslai jiems nesukelia didelių problemų.

Svarstyklės

Tai Zodiako ženklas, kuriuo aplinkiniai mėgsta gėrėtis ir didžiuotis. Jie - dėmesio centre. Su jais nesunku rasti kalbą. Ramūs, patikimi, neišsišoka, išsaugo savo žavesį ir paaugę. Svarstyklės turi įgimtą diplomatijos jausmą, moka bendrauti ir turi daug draugų.

Skorpionas

Tai vienas iš stipriausių ženklų. Tėvams gana nelengva juos auklėti, nes jie turi savo nuomonę, kurią sunku perkalbėti. Turi įgimtą stiprią valią ir moka siekti tai, ko nori. Mėgsta dirbti tada, kai mato, jog jų pastangos sukuria rezultatą arba atneša apčiuopiamą naudą. Yra intelektualūs, lenkia žiniomis savo bendraamžius.

Šaulys

Šie vaikai mėgsta sportą. Dažnai išsiprašo tėvų laikyti namuose kokį nors gyvūną. Šauliai yra nuoširdūs ir atviri. Jie turi humoro jausmą, neapkenčia melo ir neteisybės. Širdyje yra dideli humanistai. Tėvai jiems turi suteikti kiek įmanoma daugiau laisvės.

Ožiaragis

Tai itin protingi vaikai, kurie dar būdami vaikais kartais kalba taip, jog atrodo, jog yra jau suaugę. Pakankamai savarankiški. Mokslai jiems sekasi gerai, nors jų mokymosi tempas nėra labai didelis. Yra atidūs, darbštūs, nemėgsta triukšmo. Triukšmingi vaikų žaidimai - ne jiems. Draugų turi nedaug, tačiau tie, kurie yra, patys geriausi ir tikri draugai.

Vandenis

Pasižymi netradiciniu mąstymu, gali filosofuoti dar būdami visai maži. Jų galvos pilnos keisčiausių idėjų. Yra protingi ir energingi, stengiasi sužinoti kaip galima daugiau. Kartais nepastovūs, mėgsta, kai juos giria ir jais žavisi. Patinka pramogauti. Nubausti ilgai prisimena skriaudą. Nori, kad būtų bendraujama kaip lygūs su lygiais.

Žuvys

Turi savo nuomonę visais gyvenimo klausimais. Nuotaika keičiasi dažniau, negu saulė keičia mėnulį. Tačiau jie yra nuoširdūs, todėl galima drąsiai pasitikėti. Vaikai būna muzikalūs, turintys meninių gebėjimų. Mėgsta knygas. Tiesa, kartais būna šiek tiek išsiblaškę. Vaikai mėgsta būti suaugusiųjų draugijoje. Tai labiausiai jausmingas ženklas iš visų. Bendraujant su jais reikia švelnumo, saiko ir neperspausti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis