25 nėštumo savaitę gimusį sūnų filmavęs tėtis sukūrė jaudinantį filmą VIDEO

Net pačias kiečiausias internautų širdis šią savaitė suvirpino vieno tėčio nufilmuotas filmukas apie jo neišnešioto sūnelio kovą su mirties alsavimu. Tris su puse mėnesio per anksto gimusio mažylio gyvenimas prasidėjo neįtikėtinai dramatiškai. Ir tai įamžino jo tėtis.

Gimė 25 -ą nėštumo savaitę

Wardas Mileris šiandien yra linksmas ir judrus 16 mėnesių berniukas, gyvenantis Ohajuje (JAV). Tačiau jo gyvenimo pradžia buvo ne tokia linksma ir optimistinė. Mažylis gimė net 15 savaičių anksčiau laiko ir svėrė apie 680 gramų.

TAIP PAT SKAITYKITE:
TOP 10 jaudinančių filmų apie motinystę, kuriuos verta pamatyti
Vyrai, dalyvavę gimdyme: įspūdžiai ir įvertinimas

Tam, kad išgyventų, jo gyvybę palaikė daugybė medicinos aparatų. 107 dienas jis praleido intensyviosios terapijos palatoje, kur jį lankydavo mama ir tėtis.

Benjaminas ir Lyndsey, berniuko tėveliai, nežinojo, ar mažyliui pavyks išgyventi. Laimė, istorija baigėsi laimingai, o sunkią jos pradžią primena tėčio nufilmuotas jaudinantis filmukas, kurį jis filmavo visus pirmus sūnelio gyvenimo metus ir sumontavęs padovanojo mamai, kai  Wardas šventė vienerių metukų gimtadienį.

29 metų tėtis Benjaminas Mileris yra profesionalus fotografas, nesitikėjęs, kad jo 7 minučių trukmės filmukas apie neišnešiotuką sūnų sulauks milžiniško populiarumo internete.

Mažo žmogučio didelė kova - taip trumpai galima pavadinti tai, ką matysite. Vaizdo įrašas jaudina iki ašarų, priverčia susimąstyti ir įkvepia, kad vilties neprarasti reikia net sunkiausiomis minutėmis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis