5 dienas gyvenusio mažylio kapą pavertė smėlio dėže

Tai, ką padarė viena šeima iš JAV, be galo jaudina ir virpina pačias slapčiausias žmogaus sielos kerteles. Jie savo gimusio ir netrukus mirusio mažylio kapo vietoje įrengė smėlio dėžę. Joje žaidžiantis šeimos pirmagimis tokiu būdu yra arti savo broliuko.

Ashlee Hammac (24) - dviejų vaikučių mama. Tiesa, vienas šiuo metu gyvena jau ne su ja, jis ją stebi iš Anapus. Mažajam Ryan'ui šioje žemėje buvo lemta gyventi vos penkias dienas.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Aborto atsisakiusi žemaūgių šeima džiaugiasi naujagimiu
Gimdžiau iš anksto su niekuo nesusitarusi

Jo gimimo istorija liūdna ir netikėtai pasibaigusi ašaromis. Floridoje (JAV) gyvenanti šeima laukėsi antrojo vaiko. Pirmagimiui Tucker'iui šiuo metu treji metai.

Nėštumo metu 34 -ą savaitę netikėtai prasidėjo priešlaikinis gimdymas. Po gimdymo moteris negalėjo paimti savo vaikučio ant rankų, nes jis jau buvo intensyviosios terapijos skyriuje. Priežastis - gimdymo metu netikėtai atsidalinusi placenta, dėl kurios mažyliui kelias valandas trūko deguonies ir jo gyvybei iškilo pavojus. Berniukas gimė neišnešiotas, dėl deguonies trūkumo turėjo su gyvybe nesuderinamų problemų ir, deja, neišgyveno.

Tam, kad padėtų vyresniajam broliui geriau suprasti naujagimio mirtį, mama įrengė neįprastą kapelį Ryan'ui. Ji supylė smėlio, taip kapas tapo tarsi smėlio dėže. Mama sako, kad trimetis berniukas mielai ateina su ja į kapus, čia abu dainuoja lopšines  mirusiam vaikui, Tucker'is gali pažaisti smėlynėje ant broliuko kapo.

Facebook nuotr.

Ši šeimos tragedija nutiko spalio mėnesį, atsigavusi po jos, Ashlee Hammac nusprendė įkurti labdaros ir paramos fondą, kurio tikslas – palaikyti panašias šeimas, kurios neteko savo vaikučių iš karto po gimimo.

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis