5 metų dukrytę žindanti mama sustoti neketina apklausa

Kiek laiko jūs žindėte savo vaiką? Metus, o gal dvejus? Trijų vaikų mama Maha Al Musa iš Australijos maitina penkerius metus, ir neketina sustoti.

Beveik penkerius metus 51- erių Maha iš New South Wales (Australija) žindo savo dukrytę! Kai tik mažoji paprašo mamos pieno, mama neprieštarauja, ir sako tai daranti atvirai, viešoje vietoje irgi.

Trijų vaikų mama susilaukia aplinkinių kritikos, kad galėtų liautis žindyti, nes jos duktė pakankamai didelė, jog galėtų valgyti kito maisto, tačiau australietei tokios kalbos nė motais, ji sako klausanti savo širdies, o ne nepažįstamųjų priekaištų.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Fengšui apie žaislus: kokias 8 klaidas darome mes, tėvai?
Gamtos pokštas: po gimdymo moteriai užaugo barzda

Kaip „Daily Mail" pasakojo Maha, ji įsitikinusi, kad mamos pienas stiprina dukters imuninę sistemą. Iki šiol ji beveik nesirgusi, be to, yra komunikabilus ir linksmas vaikas, aiškina mama.

Maha, kurios profesija - pilvo šokėja, sako, kad žindydama dukrytę jaučia stiprų vidinį ryšį su ja. Moteris turi du vyresniuosius sūnus, 13 ir 16 metų, kuriuos mamos pienu maitino iki dvejų metų.

Kada baigs žindyti dukrytę, moteris nežino, nes neplanuoja atjunkyti dabar. "Jeigu duktė norės, žindysiu ją ir iki dešimties metų, kol atsisakys pati", - interviu sakė australietė.

Maha pralenkė 26-erių Jamie Lynn Grumet, kuri 2012 metais pozavo garsiajam „Time" viršeliui. Tąkart ketverių metų sūnų žindančios mamos nuotrauka sulaukė daugybės kontraversiškų vertinimų. Jame Lynn Grumet anuomet sakė, kad planuoja jį žindyti iki penkerių metų. Tuo tarpu Maha sustoti neketina.

Žindančios Mahos nuotraukas galima pamatyti čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis