5 trūkumai, kurie bado akis naujoje karališkos šeimos nuotraukoje

Tradiciškai prieš Kalėdas daugelis karališkųjų šeimų išplatina savo kalėdinius sveikinimus.

Didžiosios Britanijos princas Williamas (35) su žmona Kate Middleton (35) vakar išplatino naują savo šeimos nuotrauką, kurią lydėjo prierašas, jog tai yra oficiali šeimos nuotrauka, skirta artėjančioms Kalėdoms.

Nuotraukoje visi keturi karališkosios šeimos nariai linksmai nusiteikę pozuoja fotografui. Ir princas Williamas, ir Kate Middleton, ir vaikai George su Charlotte preciziškai susiderinę rūbus – vyrauja melsva spalva. Tėtis laiko ranką keturmečiui sūnui ant peties, o Charlotte (2) taikiai pozuoja žiūrėdama į objektyvą.

Išplatintą nuotrauką palydėjo prierašas, jog nuo 2018 metų sausio mėnesio princesė Charlotte (2) pradės lankyti vaikų darželį.

Šią nuotrauką netruko aptarti karališkosios šeimos gerbėjai. Jie įvardijo 5 didžiausius trūkumus.

1. O kur Kalėdos?

Toks klausimas kilo daugeliui, pamačius šią karališkosios šeimos kalėdinę nuotrauką. Joje – nė lašo kalėdinės nuotaikos. Nei Kalėdoms įprastų spalvų derinio, nei eglės ar kalėdinių papuošalų joje nėra. Jeigu nežinotume, kokia proga padaryta nuotrauka, su ja būtų galima sveikinti ir Velykų proga, ir kitomis šaliai svarbiomis datomis.

Vida Press

2. O kur pilvukas?

Šios Kalėdos karališkajai šeimai ypatingos, nes šeima netrukus pagausės. Kate Middleton šiuo metu laukiasi trečiojo vaikelio, kurį gimdys 2018 metų pavasarį. Nėra pateikta jokios informacijos apie būsimo vaikelio lytį. Tai, kad Kate Middleton laukiasi dvynukų, tėra spaudos spekuliacijos, kurių oficialiai karališkieji rūmai nėra nei paneigę, nei patvirtinę. Tai, kad Kembridžo hercogienė yra itin liauno stoto, akivaizdu seniai, tačiau ši nuotrauka daryta arba tada, kai Kate dar nesilaukė, arba kai nėštumui buvo pati pradžia. Taigi, nuotraukoje neakcentuoti nėštumo buvo pačios šeimos sprendimas.

3. O kur šuo?

Karališkoji šeima neslepia, kad pilnavertis jų šeimos narys yra mylimas spanielis Lupo. Su juo princas Williamas ir Kate Middleton ne kartą yra įsiamžinę oficialiose šeimos nuotraukose. Ypač įsimintinas atvejis buvo tąkart, kai princui George suėjo 3 metai ir buvo paviešintos jo gimtadienio nuotraukos. Vienoje iš jų George ledais maitino savo šeimos numylėtąjį keturkojį. Nuotrauka ir užfiksuota akimirka tąkart buvo labai miela, tačiau susilaukė kritikos, kad gyvūnams valgomieji ledai nėra tinkamas maistas.

Vida Press

4. O kur antroji ranka?

Nors nuotrauka ir atrodo idealiai sustyguota (visgi ją darė patyręs fotografas), vienos detalės joje trūksta. O kur gi dingo Catherine Middleton ranka? Įsižiūrėjus į nuotrauką tampa akivaizdu, kad šis faktas gerokai sudarko nuotraukos kompoziciją.

5. O kur žiema?

Na, taip, ji šiemet neskuba ateiti pas mus, visgi, ne vienam internautui užkliuvo vasarinė karališkosios šeimos apranga kalėdiniame atviruke. Tradiciniai George šortai, trumparankovė Charlotte suknytė – visa tai tikrai neprimena tradicinio snieguotos žiemos įvaizdžio.

Iš karališkosios šeimos archyvų: princas Williamas ir Kate Middleton su vaikais Alpėse
Vida Press

Iš karališkosios šeimos archyvų: princas Williamas ir Kate Middleton su vaikais Alpėse
Vida Press

Iš karališkosios šeimos archyvų: princas Williamas ir Kate Middleton atostogų metu Alpėse
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis