7 mažojo princo George'o ir jo sesutės paslaptys

Didžiosios Britanijos karališkoji šeima – princas Williamas ir Kate Middleton – neatvirauja apie savo vaikus. Visgi tai šen, tai ten tarsteli žodį kitą apie tuoj trejų metų gimtadienį švęsiantį princą George'ą ir jo metukų sesytę princesę Charlotte.

1. Bus trečias?

Žavieji karališkieji mažyliai gali turėti broliuką arba sesutę. Jau senokai sklinda gandai, kad Kate ir Williamas neilgai trukus gali bandyti susilaukti dar vieno vaiko. „Jie nori ne mažiau nei trijų vaikų, tarp kurių nebūtų didelio amžiaus skirtumo“, – pasakė šaltinis leidiniui „Vanity Fair“.

Princas George'as
Princas George'as
Vida Press

2. Charlotte – tėvams problemų nekeliantis kūdikis

Iš tiesų princesės Charlotte kūdikiu vadinti jau nebegalime. Šių metų gegužės 3 dieną mažylei suėjo vieneri metukai. Susitikimų su labdaros organizacijų atstovais metu, princas Williamas ir Kate Middleton yra sakę, jog princesė Charlotte yra geras vaikas: ji išmiega visą naktį nuo 3 mėnesių, o pirmuosius žingsnius žengė prieš pat savo pirmąjį gimtadienį.

Reuters/Scanpix

3. Su princu George‘u nuobodu nebūna

Liepos mėnesį trečiąjį gimtadienį švęsiantis šviesiaplaukis yra judrus ir triukšmingas. Jam patinka jodinėti ant ponių, žaisti su gyvūnais, šokinėti balose, piešti ir važinėti po namus su savo žaisliniu traktoriumi.

Vida Press

4. Skrudintų bulvyčių gerbėjas

Trečiasis eilėje į sostą princas George'as (po tėčio ir senelio) jau turi mėgstamų užsiėmimų. Štai šiuo metu jo mėgstamiausia knyga yra „The Gruffalo“, kurią parašė Julia Donaldson, o mėgstamiausias animacinis serialas – „Ugniagesys Semas“ („Fireman Sam“). Taip pat jis mėgsta skrudintas bulvytes (o daržovių – nelabai).

Princas George'as
Princas George'as
Vida Press

5. Kate Middleton virtuvėje

Valgį vaikams gamina mama. Nors brolis ir sesuo turi auklę ir tarnaitę, virėjos jie neturi. Maistą šeimai dažniausiai gamina Kate ir patiekia į lėkštes tiesiai iš puodo ant stalo.

Vida Press

6. Vakaro ritualai

Tėvai juos visada apkamšo prieš miegą: Williamas ir Kate pasikeisdami vakarais maudo vaikus ir apkamšo juos prieš miegą, retai praleisdami šią savo pareigą, nebent kai būna išvykę į oficialius vizitus. Tai, kad dienotvarkė yra svarbi šeimai, paliudijo ir istorinė nuotrauka, kuomet princas George'as, pasipuošęs chalatu ir apsimiegojęs, sveikina namuose JAV prezidentą B. Obamą su žmona.

Scanpix

7. Kiek įmanoma normali vaikystė

Tėtis labai stengiasi, kad vaikai turėtų normalią vaikystę: princas Williamas yra kritikuojamas dėl to, kad retai pasirodo visuomenėje, bet jis tai aiškina tuo, kad yra susikoncentravęs į tėvystę. „Aš labai susikoncentravęs į savo kaip tėvo vaidmenį, – jis yra sakęs interviu BBC televizijai. – Man šis vaidmuo naujas, o savo pareigas ir atsakomybę šeimai vertinu labai rimtai. Noriu taip auklėti savo vaikus, kad jie užaugtų gerais žmonėmis, suprantančiais pareigos ir tarnystės kitiems svarbą. Tačiau tam aš turiu skirti laiko savo vaikams, kitaip man bus neramu dėl jų ateities.“

Vida Press

Vida Press

Akivaizdu, kad Williamui ir Kate svarbiausia sukurti stabilų bei laimingą gyvenimo pagrindą savo vaikams.

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis